Kik a magyarok Istene, akire a Nemzeti dalban esküdözik a nép?
Jn 8,44: "Az ördög az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja."
Nem értem mit magyarázol vagy mit bizonyít ez. Akik megakarják ölni Jézust azoknak nem Isten, hanem az ördög az atyjuk. Jézus zsidó volt, s azonosult a zsidók Istenével és a zsidó szent könyvekkel.
"Petőfi protestáns volt, tehát a keresztény vallás istenében hitt"
Elég sok versében szerepel a Jehova név :)
A keresztények Istene, és a magyarok istene nem JEHOVA!!!
Ő a zsidók Istene(JHWH)!
A magyarok Istene pedig nem a zsidók Istene. Jehova is csak egy teremtmény aki nagyra gondolja magát, és megpróbálja megtéveszteni a világot.
A nemzeti dalban nem Jehovához esküdözünk!!!!!!!
Olvassátok el a magyar bibliát és megtudjátok, hogy ki a MAGYAROK ISTENE.
Lucifer te ki mellett vagy, a Magyarok Istene vagy a zsidók Istene mellett?
És ja a magyarok a katolikus vallás előtt is keresztények voltak.
Mikor mózes megkérdezte az "istenét" hogy hogy hívják.
Csak ennyit mondott.
"Vagyok aki vagyok"
Ez annyit jelent, hogy törődj a magad dolgával.
De tessék, segítek kicsit:
Petőfi Sándor: Tompa Mihálynál
Petőfi Sándor: Készülj hazám
9-es:Olyan nèv hogy Jehova a bibliában számtalanszor le van irva. De olyan,hogy szentháromság egyszer sincs.A bibliát fèlremagyarázod ès mèg te figyelmeztetsz másokat.
Kèrlek,hogy az oldal higyen neked,idèzd a bibliábol azt a verset ahol irja ,hogy szentháromság.
Ha nem tudsz idèzni kèrj az oldaltol bocsánatot,mert igy fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!