Kinek a szülinapjára készült ez a torta?
Figyelt kérdés
Nem igazán akartam hinni a szememnek, dehát úgy tűnik tényleg "nincs új a nap alatt". :)
2016. márc. 10. 11:36
1/5 anonim válasza:
Szerintem hagyjuk... Ahogy minden keresztény, úgy én is mérhetetlenül boldog vagyok Isten áldásainak, akik jelen esetben megszületett emberek, így meg is ünneplem az ő életük forduló pontjait és hálát adunk érte az Úrnak.
Ezek meg... nem tudom meddig lehet süllyedni. Azt hittem ennél lejjebb nincs, de biztos, hogy van. Elég olvasni ezt az oldalt.
2/5 anonim válasza:
szinte biztosan nem születlésnapra, se semmi olyan ünnepre amikor szokott torta lenni, akkor vajon mikor és miért? Talán akik a rajzfilmet csinálják megünnepeltek valamit, mondjuk 100. részt vagy ilyesmi?
3/5 anonim válasza:
Pontosan. Miért kell egy tortát, mindjárt összefüggésbe hozni mindennel, ami nem biztos, hogy az...
4/5 anonim válasza:
Tehát egy rajzfilmfigura évfordulója többet ér, mint egy emberélet? Nem értettétek akkor a hozzászólásomat.
EZT szabad ünnepelni, míg egy embert tilos, mert itt ez a helyzet. Isten alkotását tilos, az őrtorony alkotását szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!