Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Győri Katolikusok! Hol tudnék...

Győri Katolikusok! Hol tudnék gyónni?

Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy havi rendszerességgel elmegyek gyónni, viszont egy olyan templomot szeretnék találni, ahol nem kell időpontot egyeztetni, bemegyek és el tudom végezni a Szentgyónást. A Kármelita rendháznál voltam kétszer, de nem találtam senkit a gyóntatószékekben.
2016. márc. 9. 10:32
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Menj be az egyik templomba, és beszélj a pappal. Mondjuk a szentmise után.

Amikor nekem kérdésem volt, ezt csináltam, aztán kaptam tőle egy későbbi időpontot, amikor találkoztunk.

2016. márc. 9. 10:54
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Olyan nincs, hogy egy pap egész nap a gyóntatószékben van, és várja, hátha betéved valaki. Szerintem minden plébánián folyik gyóntatás, a kármelitáknál is. Érdeklődj mise után, hogy hogy van a gyóntatási rend. Sokszor amúgy mise előtt, mise alatt is szoktak gyóntatni, meg vannak időszakok, pl. minden hónap első péntek, amikor több időt szánnak erre.
2016. márc. 9. 14:24
 3/9 anonim ***** válasza:

A Kármelita gyónási rend:Gyóntatás:

Naponta 8.00-11.00, 15.00-17.00

2016. márc. 9. 15:56
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igen, én is ezt a gyóntatási rendet találtam, de voltam egyszer 8 órakor, egyszer kb 9 órakor, de nem találtam gyóntatót.

2016. márc. 9. 17:52
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Èn ajanlom ha bunt követtèl el akkor rendezd a megkárositottal ès a rendőrsèggel.

Ha nem bünöztèl senki ellen, akkor kizárva a megkárositott a rendőrsèg es automatikusan nincs mit gyonni a papnak.

Mert a szegeny pap nemtud semmit csinálni mert az anyagi kárt amit okoztál vagy ha megbántottál valakit azt te kell rendezd.A pap nemtud annyi anyagi kárt kifizetni amennyit csalnak lopnak az emberek,meg annyi embertől helyeted es masok helyett nem tud bocsánatot kèrni,mert akkor a pap a nègyzeten kell legyen.Igy vagy a sertettel intèzed vagy a törvènnyel.

Jèzus azt mondta "gyonjátok meg a büneiteket egymásnak"nem mondta azt,hogy a papnak.Jèzus azt is mondta" ha az oltárra ajándèkot akarsz vinni es a testvèrednek panasza van ellened tedd le az ajandekodat ,menj bèkülj ki a testvèreddel azután tedd az ajándèkodat az oltárra".Itt se azt mondta,hogy menj es gyonj a papnak,hanem azt,hogy rendezd a testvèreddel!

2016. márc. 14. 19:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Több gyóntatószék van ott.Körbe kell menni és hátul szoktak gyóntatni.Én mindig találtam ebben az időben gyóntatót.
2016. márc. 16. 06:46
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Na hol gyontál?A papnál vagy a rendőrsègen?
2016. márc. 18. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Kolozsváron a Mátyás templomban temették..
2017. jan. 8. 15:07
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Nálam.
2017. febr. 8. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!