Kedves keresztények (főként lányok és nők) ti hogyan viszonyultok a tampon használatához?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a kérdés fura lehet sokaknak, de érdekel, hogy van-e olyan aki szerint nem helyes hordani ilyesmit, és ha igen, akkor miért?2016. márc. 6. 14:35
1/10 anonim válasza:
Kétségtelen tény, hogy Jézus és az apostolok nem használtak tampont. Maga a "tampon" kifejezés egyszer sem szerepel a Bibliában.
Ettől függetlenül nem tudom elképzelni, mi köze lehet a tamponnak a kereszténységhez. Egy higiéniai eszközről van szó...
2/10 anonim válasza:
kedves kérdező .. aggódom miattad :(
3/10 A kérdező kommentje:
#2 de cuki vagy <3
:D
#1 Én sem tudom elképzelni. Azt sem, hogy egyáltalán mi köze van bárki nemi szervéhez.
2016. márc. 6. 15:08
4/10 anonim válasza:
az első okfejtése durván őrtorony szagú XD
kérdező, hallotál valaha ilyet? Mi volt az indok?
5/10 anonim válasza:
Simán el tudom képzelni, hogy egyesek szerint erkölcstelen dolog oda bármit feldugni, de nagyon kíváncsi vagyok, be merik-e ezt a véleményüket itt vallani.
6/10 anonim válasza:
Hát van keresztény ismerősöm, róla tudom, hogy használ. nyilván a többség nem csinál ügyet belőle.
7/10 anonim válasza:
"nem helyes hordani ilyesmit"
HORDANI...
Köszi! Állati jót röhögtem. Sose gondoltam, hogy tampont hordok. (Használni szokták.)
8/10 anonim válasza:
Mondjuk szokták mondani, hogy viselni.
9/10 anonim válasza:
"Kétségtelen tény, hogy Jézus és az apostolok nem használtak tampont. Maga a "tampon" kifejezés egyszer sem szerepel a Bibliában."
Ugyanez elmondható a betétről is. :D
10/10 anonim válasza:
Miért ne használnék? Nincs a vallásnak köze ahhoz, hogy összevérezek-e mindent, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!