Én két okból hordok még mindig pizsamát pedig már 36 éves vagyok
1. utálok meztelenül aludni..
2. Fázom alvás közben,és a pizsama elég jól melegít
2010. ápr. 16. 13:21
2/17 anonim válasza:
Én abszolút az időjáráshoz válogatom az alvóruháimat. Nyáron egy szál bugyiban alszom, télen meg jóformán bundában. :) Azt meg senki ne magyarázza nekem, hogy majd a -20 fokban is egy boxeralsóban csicsikálnak a hapsik.
2010. ápr. 16. 13:22
3/17 anonim válasza:
Szerintem ez nem általánosítható.Én pólóban alszom.
2010. ápr. 16. 13:22
4/17 anonim válasza:
hát nekem meg inkább az a tapasztalatom, hogy csak a gyerekek alszanak pizsiben, és olyan 14 éves kor körül mindenki nemtől függetlenül áttér ilyen rövidgatya-póló megoldásra... Én lánykoliban lakom, senki nem alszik pizsamában... de lehet, h mire felnőttek leszünk, megint pizsiben fogunk aludni? :D ez amúgy sztem azért lehet, mert vannak azért tök szép női pizsamák, és a nők szeretnek jól kinézni, meg szeretik a ruhadarabokat (akár pizsamát is), a férfi pizsamák meg általában rondék, meg olyan kórház feelingjük van :D meg a férfiakat kevésbé érdekli az öltözködés
2010. ápr. 16. 13:25
5/17 anonim válasza:
Ne általánosíts.
A férjem elhagyta a boxeralsót, éjjelre leveti az alsónadrágját, és pizsamában alszik.
Én meg szívesen alszom bugyiban, pizsama nélkül.
Szóval?
2010. ápr. 16. 13:33
6/17 anonim válasza:
Tán cikinek tartod, ha egy nő pizsamában aludna, póló + rövidnadrág helyett? Az ugyanaz, csak más a neve.
Én szoktam pizsamában is, meg hálóingben is aludni. Miért, szerinted miben kéne? Állatbőrökbe burkolózva?
2010. ápr. 16. 13:35
7/17 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem tartom cinkesnek, ha egy nő 25-26 éves korában is pizsamában alszik, csak érdekelt, hogy más hogyan látja ezt.. Én ezt tapasztalom a környezetemben.
2010. ápr. 16. 13:52
8/17 anonim válasza:
én csak gyerekkoromban aludtam piszamában....leginkább egy póló és bugyi jellemző, de nyáron van, hogy ezeket is elhagyom, de a pólót mindenképp
2010. ápr. 16. 13:53
9/17 anonim válasza:
Én szeretem a pizsamát. Egyáltalán, szeretek éjjelre HÁLÓRUHÁBA öltözni, nem csak egy szimpla, másik nappali ruhába, hanem olyanba, ami kifejezetten alvásra van, arra tervezték. Nappal pl feszülős póló van rajtam és csini nadrág. Éjjel szeretem a kényelmes pamut pizsamanadrágot és a lazább pizsamafelsőt. Nyáron imádom a szatén, spagettipántos hálóingemet (a férjem is imádja, nem mellesleg). Téleg meg szeretem a vastagabb, háromrészes (badrág+felső+hosszúujjú felső), jó meleg pizsamámat, amiben egyáltalán nem fázom.
Ahol én voltam kollégista, mindenki pizsamában aludt. Pedig nem az őskőkorban volt, és 9 évig éltem kollégiumban. Koedukált kollégiumban. A fiúk is pizsamában aludtak, még 23 éves korukban is...
2010. ápr. 16. 14:13
10/17 anonim válasza:
nekem hálóruháim vannak, van közte rövidgatyás és egyberuha is, de mind pántos. utálok pólóban aludni, meleg van benne s kényelmetlen. ezt szoktam meg, így kényelmes. 20/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!