Melyik a legjobb tampon? Nektek melyik vált be?
Melyiket nem ajánlod? -És miért?
16/l
egy ideig ob-t használtam. aztán rájöttem,hogy eléggé drága. kipróbáltam pár olcsóbb verziót. ugyanúgy elégedett vagyok velük.százas boltban vagy hiperben szoktam venni nagy kiszerelésű tamponokat. pl 32 vagy 64. sokáig elég és nem is olyan drága.
még a naturella ami bevált. az kb köztes árkategória. olcsóbb mint az ob, de drágább mint a noname-k.
Nekem az vált be, amihez applikátor is volt, nem kellett bent nyúlkálnom. Kényelmes volt, meg minden. Nem tudom sajna a márkáját, csak egyszer volt szerencsém hozzá egy üzletben.
Egyébként örülök, hogy nem találom, nem tartom egészségesnek meg veszélyes is a toxikos sokk lehetősége miatt, illetve nekem gondot okoz ha nagydolog van mindig meg kell várni a cserét, mert nem tartom higiénikusnak hogy kilóg belőle a madzag és az ki tudja hova csapódil elől-hátul, aztán meg ugye, esetleg behúzódik...
De ha valami, akkor a legismertebb márkát vettem évekig, viszont az nekem túl vastag. Így a no name márkákat szeretem, amik vékonyabbak és olcsóbbak :D
Facelle Normál Comfort tampon - 32 db
569 Ft
Facelle Normál Comfort tampon - 64 db
1 099 Ft
o.b. ProComfort Limited Edition normál és mini tampon - 2 x 8 db
649 Ft (ezzel kezdtem)
Ob-t használok és meg vagyok elégedve, más márkát még nem próbáltam.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!