Hogyan kezeljek egy hindu/buddhista főnököt, ha én keresztény vagyok?
Rendes és jófej, de beszélte, hogy ő majd meditációt is szeretne nekünk tartani. Amúgy nem nyitott rá a csoport, mert úgyis hülyeségnek fogják tartani, de mivel a főnökről van szó, bólogatni fog mindenki, mint a kiskutya.
Én egy keresztény lány vagyok, illetve azt hiszem, mert hol gyengül a hitem, hol erősödik. Az életem sem tükrözi 100%-ban Jézust. Így is elég nehéz, hogy Krisztusban maradjak, mert tényleg nem erős a hitem, hát még jön ez is. Nem tudom, hogy egy meditáció alkalmával is mi "fér bele" keresztény szemmel: ha csak nyugodjunk meg, felejtsük el a rosszat, koncentráljunk a haladásra, az még talán belefér, vagy nem is tudom.
Kérem, valaki segítsen, mert nem tudom, mit tegyek.
Köszönöm szépen
Van olyan főnök ahol a bólogató kis kutyákat rúgja ki.
Egyébként meg ha még Istent is megtagadnád, meddig mennél el a bólogatásban? (bár tudom, hogy nem olyan vagy).
A meditációtól semmi bajod nem lesz természetesen. Simán csak tornát vagy lazítást értett alatta a főnök.
Kitalált szellemeknek pedig nem vagy köteles hajbókolni, de semmi bajod nem lenne tőle amúgy.
Ha én ateistaként eltűröm, sőt néha még asszisztálok is a keresztények hülyeségeihez pusztán udvariasságból, akkor miért ne tehetné ugyanezt egy keresztény egy buddhistával?
De egyébként buddhista vagy hindu? Mert nagyon nem mindegy!
"Ha én ateistaként eltűröm, sőt néha még asszisztálok is a keresztények hülyeségeihez pusztán udvariasságból, akkor miért ne tehetné ugyanezt egy keresztény egy buddhistával? "
Nem azt mondta, hogy le akarja tépni a Buddhákat. Te elmennél templomba csapatépítőnek csókolgatni a pápa kezét?
Na ez az a kategória.
Első válaszoló, azt hogy értetted, hogy meddig mennék el a bólogatásban? Nem volt igazán tiszta számomra.
Természetesen nem az állásomat féltem, csak tartózkodom minden megosztó megnyilvánulástól, ezért is nem vagyok igazán keresztény, csak az a langyosvíz /vagyis a legrosszabb fajta/
És NEM ítéleteket kértem, hanem segítséget, kérem ezt szem előtt tartani! Köszönöm.
Nem ítéllek el. Csak szeretném, hogy tudd azt, hogy nem kell olyat tenned, amit nem akarsz. És főleg nem rágódni rajta napokig, mert nem tesz jót.
Én beszélnék helyedben a főnököddel, hogy pontosan mit is szeretne. Általában a nem pózer Buddhistáról van szó, meg fog érteni.
A meditáció nem egy vallásos dolog amúgy...
Most attól, hogy becsukod a szemed és elképzelsz egy szép mezőt, hogy "fertőzne meg" fú a gonosszal?
"hát még jön ez is"
Ööö hát soha ne legyen nagyobb gond=kihívás az életedben, mint hogy esetleg -horribile dictu- más vallású emberekkel kell együtt lenned...
Én az eddig leírtakban nem láttam olyat, hogy nagyon erősen "téríteni" akarna, akkor meg mi a baj? Nem csak a vallásukat kell látni egy emberben.
(Amúgy ha "nem elég erős a hited", hát szerintem nem kéne a hitet a megismerés elé helyezned. A tudást kellene keresned, és ha a kereszténység az "igazi", akkor úgyis az tűnik majd elő az űj tudástól és csak megerősödik benned. Nem kell az idegen filozófiáktól betegesen félni.)
Köszönöm mindenkinek, most hogy így tényleg lenyugodtam, rájöttem, hogy valóban nem kell olyat tennem, amit nem szeretnék, főleg, ha csak egy állás a tét, akár keresztény vagyok, akár nem.
Biztosan csak azért fújtam fel ezt a dolgot, mert egyébként is személyes lelki gondok is vannak a háttérben.
Jah és meglepő, hogy pont Lucifer volt a legsegítőkészebb. :D Vagy csupán azért, mert a pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!