igen zsidók királya volt,de már nem csak az övék.
királyok király uraknak ura.
leszármazottjai? ő Isten fia,Máriának rokonságon keresztül lehet leszárazottai,de Istennek.....
Istennek a vérvonala csak Jézussal kezdődött és Jézussal fejeződött.
persze vannak akik azt állítják hogy ők Jézus leszármazottjai,de ezeknek az embereknek csak az agyukban létezik ez így.
Atilla the hun-nak!
1: Harry Potter 1 konyv, és ott irja a konyv oldalán, hogy J.K Rowling, aki irta a konyvet.
2:A télapo az igaz de nem ugy ahogy te tudod, az igazság az, hogy egy puspok volt: Miklos puspok, és az a torténete, hogy segitett a vagyonával szegény családokon és igy szuletett meg a "télapo", bár szerintem Miklos puspok torténete szebb mint ez a "télapo"
3: Jézus Krisztus már ott nyer, hogy azt mondja: "Én vagyok az ut, az igazság és az élet". Ki mond még ilyet? Ki kéri még, hogy higgy? Talán mondta-e "Zeusz", hogy "Higgy nekem"? Az ő torténete (zeuszé) egy kitalácio/mitosz.. De Jézus olyanokat mond amilyet még senki sem mondott, vagy ha talán egy ember kitalálta volna Jézust és nem létezett (ami nem igy van), akkor miért nem mondta az az ember meg, hogy "én modntam ezeket, én vagyok az az okos ficko", és igy ő is kulon hirnevet kaphatott volna mint Mohamed vagy Buddha.
Buddha azt mondta: "Keresem az igazságot"
Mohammed azt mondta: "El vagyok veszve, és csak akkor van remény ha Isten megérint köntösével"
És ime Jézus azt mondta: "Én vagyok az ut, az igazság és az élet"
Jézus nem kért/keresett, ő adni jött!
Ő Isten Fia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!