Hisztek Jézusban hogy tényleg létezett?
"És mi van akkor ha egy elmebeteg ember volt, aki azt hitte magáról, hogy Ő Isten fia?"
Ha valóban ő mondta, amik le vannak jegyezve, akkor nagyon bölcs "elmebeteg" volt.
Üdv!
Leftlegged Player :)
"csak egy pasi volt aki jól bűvészkedett".
Na ez aztán a nagy attrakció,a nagy mutatvány,hogy valaki meggyógyítja a vakot,a csonkabonkát,mindenféle gyógyíthatatlan beteget,,még a leprást is,lecsendesíti a vihart,a háborgó tengert,jár a vizen. Na ez aztán a mutatvání!
És mindezt befejezi azzal,hogy hagyja magát megfeszíteni "csupán" azért,hogy az emberek ámuljanak rajta,és hogy még fokozza ,tanítványai szemeláttára felemelkedik,s mondja: "Én veletek vagyok minden napon a világ végezetéig." akkor meg eltakarja egy fényes felhő. Na ez aztán a bűvészet! S még ezt is fokozza azzal,hogy akik hisznek benne - mint pl.én is - tapasztalják.jelenlétét,segítségét a gyakorlatban. Az élet dolgaiban.
Nade hagyjuk. Végülis hinni nem kötelező.De én is javaslom több okból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!