Tényleg létezett Bloody Mary? És tényleg szellem?
Én azt hallottam, hogy este pont éjfélkor meg kell gyújtani egy gyertyát a tükör előtt, és mondani kell 3X a tükör előtt, hogy Bloody Mary..
És akkor vagy magával visz a tükörbe, vagy kikaparja a szemed, amiután megölt Kampókéz.
Tudom hogy ez csak babona, de azért kíváncsi vagyok, hogy ki mit tud róla.
H*lye megjegyzéseket nem kérek!
Bloody Mary egy Mary Worthington nevű lány szelleme, aki 19 éves korában lett gyilkosság áldozata. A gyönyörű lány az indiai Fort Wayne-ben élt egyedül, amikor valaki betört lakásába, és brutálisan meggyilkolta; egy késsel kiszabta szemeit. Mary halála előtt még egy tükörre megpróbálta felírni és egy rendőrnek elmondani gyilkosa nevét, ám csak annak töredéke hangzott el: T-R-E. Az emberek a sebészként dolgozó Trevor Sampsonra gyanakodtak, tettét bizonyítani azonban sohasem tudták.
Mary szelleme azóta tükrökben kísért, és aki kimondja háromszor "Bloody Mary" nevét, ő megjelenik, és megbünteti az olyan embereket, akik gyilkosság titkát rejtegetik; kivájja a szemüket. A kísértet elpusztításának egyik módja a holttest hiányában, hogy szembetartanak vele egy tükröt, így tükörképét vádolva egy halálesetért, önmagát pusztítja el.
igen is létezik!!!
nos a b.nőmmel nyomoztunk (közbe azé be szartunk)és a ex palija ölte meg mérgezett késsel vájta ki a szemét, mikor a konyha pulton ülve nézte magát a tükrében. :S
Köszi a válaszokat.
Egyébként az utolsó válaszolónak üzenem, hogy kicsit érdeses a sztori....
Mert Bloody Marynek kellett volna megölni-e nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!