Hisztek Jézusban hogy tényleg létezett?
Akkor nem. De amikor megbocsájtott és új életet adott, a régi értelmetlen(ateista) helyett, akkor igen ott voltam!
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Hisztek Jézusban hogy tényleg létezett?
És mi van akkor ha egy elmebeteg ember volt, aki azt hitte magáról, hogy Ő Isten fia? A második kérdés válaszol az elsőre, miszerint elhiszed hogy létezett. Gondolom az Isteni voltában kételkedsz. Az előttem lévők okosan bebizonyították , hogy valóban Isten fia volt és érted halt meg a kereszten, hogy ne menjél a pokolba. Ezt azért gondold végig. Másrészről ma is él, hisz ismerek egy embert aki egész életében béna volt, és elment ilyen keresztény karizmatikus összejövetelre és meggyógyult és ma már a saját lábán jár, mondom én láttam. szval csodák most is vannak, Jézusnak Istennek kell lennie.
[link] Ezt olvasd el,bizonyítja Jézus létét. Ugyanakkor nem értek egyet azokkal a válaszolókkal,akik azt írják,hogy Jézus jó ember volt,tanított,de kicsesztek vele,mert megfeszítették. Ő nem azért halt meg,mert pórul járt,hanem azért,hogy meghaljon a bűneinkért. Mert ő volt az,aki bűntelen volt,és így magára vehette az embereknek bűneit,amikor meghalt,és halálának részletei kísértetiesen megegyeznek az Ószövetségben megjövendölt messiási próféciákra. Tehát,mivel az Ószövetséget már egyre kevesebben kezdik kétségbe vonni,elmondhatjuk,hogy innentől kezdve már csak rajtad múlik,hogy hiszel-e abban,hogy Jézus a Te bűneidért is szenvedett embertelen kínokat,és hogy a Te bűneidért is halt meg.
[link] Ezen az oldalon pedig a Biblia hitelességét bizonyítják be nagyon erős érvekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!