Ezeket a csecsebecséket/vallási szimbólumokat hivatalosan Jehova Tanúi gyártják?
Csak mert így első látásra a "jw.org" ebben a formában mint szimbólum nem sokban különbözik a legismertebb keresztény szimbólumtól, a kereszttől mely támadás alá esik.
Hozzáteszem, tisztában vagyok vele hogy a keresztet bálványozhatósága miatt éri kritika. De a képek alapján már a "jw.org" is mintha az akarna lenni. Vagyis ez esetben is jogos lehet egy építőjellegű kritika.
Szia
Tanú vagyok és számomra most újat mutattál.
Hogy akik gyártják testvérek-e nem tudom, de biztosan nem a szervezet készíti, ráadásul a logó le is van védve.
És igen szerintem is félreérthető ez, magam nem vennék ilyen ékszert pont azért amit Pál mondott:
"Ezért tehát, ha az étel megbotránkoztatja testvéremet, inkább nem eszem húst soha, hogy őt meg ne botránkoztassam."
Szia előző!
Nem találkoztál még vele?
ha nyitsz egy ebay fiókot és jelzed mely ország pénznemében fizetsz a pp-on akkor automatikusan átszámolja az összeget függetlenül a kínáló ország pénznemétől - nálunk ilyen nincsen.
Kedves 8 véleményét nem véletlenül hagyom figyelmen kívül csak a Kozák úr közössége nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!