Jehova Tanúi melyek azok a Bibliák amelyekben ti hisztek az UVF kívül?
4:-nek:Látod mi a külömbsèg amit te kepviselsz es amit a Tanuk kèpviselnek.Nèzd meg a kèt csoport hangvètelèt.
Az èg es a föld.
Jèzus igy beszèlt mind te:erőszakos kèrdőrevonás,hogy melyik bibliát használom en nem mindha beszámolással tartoznèk de tanultam a SZ.I.T-bol,a Károlibol,UVF-bol.Mindenikből az igazságot tanultam.
Te csak a Károlibol tanulsz azt is nem akarlak bántani de a vállaszaitok zavaros ugy általába a vallásoktol függően:igy,pokol,pulgatorium,gyogyitások hazugságai ,tisztitotüz,Szentháromság,hagyományok Isten nevènek tagadása,Jèzus egyenlő Istennel stb.Ezeket a biblia nem támogatja.Ugy,hogy alaptalan a helytelen kèrdőrevonásod,inkább magadat vond kèrdőre.
Szia
Mindegyik Bibliában hiszek, hiszen valamennyi Istentől ihletett. Én Károli fordításából ismertem meg Jehovát és Jézus Krisztust.
Nincsen rossz Biblia, csak nehezebben érthető a régebbi fordítás miatt, vagy könnyebben érthető a modern nyelvhez igazodó fordítás miatt.
Szia
Károli mellett a Csia Lajos - puszta létnél több- is szívesen olvastam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!