Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem valtoztat a katoliku...

Miért nem valtoztat a katolikus vallas azokon a gyakorlatokon ami nincs öszangban a bibliaval, peldaul a nősüles. Tudva, hogy emiatt előfordult mar paraznasag töbféle formája, miert?

Figyelt kérdés

2016. febr. 13. 21:43
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

:

10-nek:ezt az oldal nehezen viseli,ugyn is a trágàr szavak tegedet minősitenek ez nekem nem öröm,remelem neked se.Se burkoltan se nyiltan senkit nem szidtam sőt ahogy az előbbinek megemlitettem "mindenkiben egy eljövendő testvert látun".En is amig nem lettem Jt.igazsagtalan modon görbeszemmel nèztem ràjuk de nem enyire.Pld.az őrtornyot ZRT.kiadvany,vagy Jehova nev az csak egy szo.Milyen lenne ha egy katolikus usagra azt mondanam a katolikus KFT- propaganda hazug kiadvanya, erre jönenek a hidegzuhanyok de nemakarmilyen.Amiből az jön le,hogy az iazságtalanok igazabbak az igazaknal.Eppen ezert ha nemvagyunk az oldalon egyenjoguak akkor egy"alavaloval"netarsalogj Van hozzad hasonlo es lehet jobban talál a szo.Amugy illően veled is szivesen beszelgetek

2016. febr. 26. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!