Katolikus hittan, bibliaóra, ami nem az "értelmiségi" réteg időbeosztásához igazodik?
Biztos van ilyen Pesten is, nálunk télen 5, nyáron 6 órakor szokott kezdődni, de én vidéki vagyok.
Egyébként meg szerintem azért ki lehet bírni hetente egyszer a későbbi lefekvést is.
Néptáncolni jártam heti kétszer, de senkit nem zavart a csoportból, hogy esete 9-ig tart a próba, utána még beültünk valahova egy sörre is, és másnap négykor, fél ötkor kelt mindenki, mert mindenki hatra járt dolgozni a munkahelyére.
A néptánc persze profán dolog, de gondolja arra, hogy amikor a szerzetesek virrasztanak és átimádkozzák az egész éjszakát, akkor másnap ugyanúgy teszik a dolgukat, és a többségük kétkezi munkát végez.
Melyik kerület? Gondolom a péntek estetol vsarnap délutánig tarto idosav megfelelő.
Pl az Emmausz házban most februárban indultak par hónapos kurzusok, nagyon jok, kb 8kor ernek veget. A párbeszéd házában is vannak ilyenek, nezd meg a honlapjukat, de ott egyéb progik is vannak hétvégén. Ferenciek terén asszem minden nap van valami hittan.
Káposztásmegyeren is van hittan es nagyon élő közösség, nem hiszem h nagyon későig tartana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!