Mekkora beleszólásuk van a Jehováknak az életünkbe?
"De őszintén sajnálom azt a lányt, vagy fiút, aki veled él, mert amilyen alpári hangon írsz a szüleiről azt muttja, hogy "szülőket" sem tiszteled őket. Erre a sorsra jut majd a párod is előbb, utóbb. Ha a szüleinek nem tudod megadni a tiszteletett, hol a garancia arra, hogy a gyermeküknek megadod?"
Zitus,pont te beszélsz mások tiszteletéről,amikor még annyival sem tiszteled meg a kérdezőt,hogy figyelmesen elolvasd ami a zöld mezőben van,és ne a saját fejedben lévő elmeszüleményeidet vetítsd ki rá.
Kérdező,ha titeket nem érdekel ez a vallás,nincs joguk a véneknek beleszólni a magánéletetekbe.
Talán abban lehet abban bízni,hogy a szüleik még nem olyan elvakultak,hogy ne tudnátok ezt a vének figyelmen kívül hagyásával,értelmesen megbeszélni velük.
Neked kellene megértened, hogy párod szülei két tűz között vannak. Nem ők tudják megoldani a problémát, hanem Te.
A "vallás vénei" szorongatják a szülőket - az ő szempontjuk az, hogy felekezetük tagjainak gyermeke "csak úgy" összeköltözött valakivel a szülői házban, ami rájuk vet rossz fényt, ha hagyják. A tekintélyük csorbul. Nem Te előtted, hanem a hívek előtt. Én értem, hogy ez téged nem érdekel, de a helyzetet Te meg tudod oldani, ha akarod. Nem a Jehovákkal kellene dacolni, és a helyzetet dacosan fenntartani, hanem a problémát megszüntetni: elköltözni, összeházasodni, (legrosszabb esetben szakítani). A szülők érdekében neked kellene engedned.
"Jenciéknél"
:DDD
Amúgy sok sikert és kitartást.
De amit még megszerettem volna jegyezni ,hogy mindent próbáljatok meg a pároddal békés úton tenni.
Még ha nehéz is lesz.
Üdv, a 2-es voltam
nem nektek kell elmenekülni a Teremtő által teremtett családból,
hanem Nektek a Véneket úgy mindenestől
kell örökre elzavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!