Eddig a világűrben járt, és a most ott lévő lévő űrhajósok milyen vallást követtek és követnek?
A Real Madrid szurkolótáborának már elhunyt és ma is élő tagjai milyen vallást követtek és követnek? Az évtizedek óta évente megrendezésre kerülő szívsebész konferencián résztvevő tudósok milyen vallást követtek és követnek?
Kérdésem természetes pusztán csak adatgyűjtésre (statisztika) szolgál.
"Kár, hogy a kérdezőt nem lehet pontozni."
De jelenteni lehet. Bár ő még nem üti meg a mértéket... vannak nála sokkal durvább kérdezők is.
Nono, ennyire azért nem kell nekem esni emberek. Elismerem nem volt konkrét a kérdés, legközelebb jobban figyelek. De a négyes válaszoló stílusa hagy némi kívánni valót maga után. Ezt szó nélkül nem hagyom, akkor sem ha jön a hiszti és a sértett buksijának a simogatása hogy oh, milyen "durva" ez a kérdező.
Miquel
Nézzük csak, konkrét adattokkal nem rendelkezem de utánanézek. Viszont a Real Madrid szurkolótábora tagjainál katolikus többlettel azért számolhatunk.
A szívsebészeknél pedig számításba vehetjük azt hogy a tudósok körében gyakoribb az ateizmus, ez jó mint kiindulópont. Azért nincs könnyű dolga az embernek hisz sebészekből több van mint űrhajósokból.
Ugye itt én sem adtam neked teljesen ideális választ. Nincs meg minden adat. De normálisan próbáltam válaszolni, nem lekezelően mint a négyes. Ezek után lehet tovább mormolni hogy milyen "durva" vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!