Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért van rengeteg féle...

Miért van rengeteg féle vallás? Ha csak egy Isten van, miért nem elég a Biblia?

Figyelt kérdés

Isten megszeretné menteni az embert a bűneiböl.Jézus ezt lerendezte,csak el kell fogadni.

Nem értem akkor minek a sok sok vallásos ceremónia,vezeklés,önsanyargatás,meg ilyenek.

Ennyire buták az emberek ,hogy nem értik Isten utálja a vallásokat,mert az pont az ellenkező irányba viszi az embert? Miért nem elég a Jézus Krisztusba vetet hit,sokaknak,nagyon sokaknak?

2016. jan. 30. 20:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Tisztázzunk valamit:

- senki nem mondta, hogy csak egyetlen isten létezik,

- senki nem mondta, hogy PONT a keresztények istene létezik.

Ezek után mi a gond?

Azért van annyi vallás, mert az emberek keresik a helyes vallást és a létező istent.

Egyelőre még nem találták meg, szóval a vallások száma folyamatosan szaporodik.

2016. febr. 2. 10:09
 22/22 anonim ***** válasza:

Kedves Gabek, ne küldjél nekem egy fél Bibliát, kérlek.

Se magánba - se ide.

"úgy vélem, hogy egy zuhanó repülőgépen mindenki azonnal istenfélő hívővé válik."

Ez nem igaz, és erről videofelvételek is vannak. Nem kell sehogy "vélni", mert tudjuk, hogy nem így van.

Sőt: olyan ember is létezik, aki ott tér ki.

"A Mindenható kijelenti az Ő teremtményeinek, hogy egyedül Ő az Úr, és rajta kívül nincs más Isten."

Szívesen meghallgatnám én is. Megtudhatom, hogy nekem mikor fogja ezt kijelenteni? Remélem, még jóval a halálom előtt, különben semmi értelme az egésznek.

Amúgy a kérdés nem az volt, amire most válaszoltál, hanem az, hogy miért van ennyi vallás.

A válasz erre pedig az, amit írtam: mert egyelőre még egyetlen istent sem találtunk, de az emberek nagyon keresik.

2016. febr. 2. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!