Valaki tud olyan könyvet ajánlani ami démonidézésre való, és tényleg megidézhető vele egy démon? Nem félek a dologtól, több éve idézgetek szellemeket, meg már űztem is. Most kiszeretném próbálni a démonidézést.
Szeretnék nagyobb intelligenciá-val rendelkezni mint most.És ne mondjátok h nepróbáljam ki,mer tolyanról még nemhallottam hogy valaki ebben halt volna meg.
PLS olyan könyvet,vagy valami ehhez hasonlót mondjatok/irjatok.
Necronomicon.
Csak ne felejts el sanity veszteségre is dobni a kockával, miután idéztél.
Nincs mit, az Arkhami Egyetem könyvtárának lakattal lezárt részéből ki is kölcsönözheted.
Mármint H. P. Lovecraft novellái szerint :P
De, de, Arkhamban van, meg van még egy a British Museumban, meg Buenos Airesben is. Itt olvashatsz róla:
Én mindenesetre sok sikert kívánok neked a nagyobb intelligenciához...
Attól,hogy démont idézel nem leszel okosabb.Inkább olvass és művelődj.
A démonidézés bonyolultabb,mint a szellemidézés, mert több óvintézkedés, felkészültség kell hozzá.Egy szellem nem egyenlő egy démonnal.Én a helyedben olyasvalakivel csinálnám,akinek van ebben tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!