A Biblia melyik tanácsa vált be leginkább az életedben?
Ebből úgy szokott jehovista propaganda lenni, hogy feltesz egy kérdést, majd egy rakás szellem-tanú, akik csak privát vadásznak, nyilvánosan nem írnak, azok írnak egy levelet. Mindig a betanult sémával, ahogy oktatják őket, de szerintem előre meg van írva és azokat küldik el a kiszemelt áldozatnak.
Nekem már szinte az összes le van tiltva, néha válaszolok, de szinte azonnal nyomom a tiltás gombot, mert ezekkel nem lehet beszélgetni, erre már rég rájöttem. Ez a tanú is csak kérdéseket tesz fel, de ritkán válaszol, inkább csak arra megy ki a játék, hogy a válaszoló emberek közül keressenek potenciális őrtorony tanítványt.
Nekem az a Bibliai idézet vált be hogy "Sertések elé igazgyöngyeitek ne szórjátok mert eltapossák és belétek marnak".
Vagyis arra érdemtelen embernek ne adjak túl jót, de még jó információt se, semmiféle értéket amit nem érdemel meg. Különben nem meghálálja hanem épp ellenkezőleg. Európa is betarthatta volna ezt az idézetet, mert befogadott mindenféle menekültet, költött rájuk, majd hálából megerőszakolnak nőket.
Ez az idezet megved engem Jehova tanui felrebeszeleseitol:
1Tim 6:20 Óh Timótheus, őrizd meg ami rád van bízva, elfordulván a szentségtelen üres beszédektől és a hamis nevű ismeretnek ellenvetéseitől;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!