Elképzelhető, hogy a jövőbeni hóhérainkat segítjük a migráns ügy kapcsán?
Hogy szeressük úgy a felebarátaink meg a nekünk vétkezőket úgy, hogy közben felmerül a kérdés, hogy a jövőben majd ellenünk fordulnak?
Nagyon csúnya gondlat, de nem lehetséges, hogy a segítségnyújtásban magunk alatt vágjuk a fát?
Hiszen látjuk, hogy a beolvadás,az itteni kultúra elfogadás nem az erősségük.
Mit ír a Biblia az olyan esetekre amikor valaki olyat kell(ene) segíteni aki később ellenünk fordul(hat) ?
15:48
Miről beszélsz? Ezek nem szegények. Olyan mobillal meg táblagéppel jönnek, hogy egy átlagos magyar álmodozni sem mer. Ilyenekkel, mint huawei p6-os, samsung galaxy s3. Tényleg szegények és tényleg kell ezeken segíteni?
Ráadásul még ételben is válogatósak. A vöröskereszt adott nekik ételt, de ők meg eldobták a fenébe és közben panaszkodtak, mert az étel nem 'hálál' (arabul: megfelelő). Ha szegény lenne, akkor megette volna. Adj ugyanilyet egy magyar hajléktalan, az habozás megeszi úgy, hogy a tál csak porzik. Ja, és a magyar hajléktalanok meg nem járkálnak drága samsungokkal az utcán.
Nyugodtan lehet pártolni a migránsokat, de ők nem fogják viszonozni, mert a hitük szerint, aki nem muszlim, az egy kutya, emberszámba sem kell venni és ha lesz alkalma rá, átvágja a torkodat. Ráadásul egy ilyen világot, mint miénk nem fognak eltűrni. Egy világot, ahol a nőknek van egyenjoguk, bikiniben mehetnek a strandra, mindenki iszik alkoholt, sertéshúst fogyaszt, férfi és nő egyenjogú állampolgár. Nekik ez gonosz dolog. Nekik olyan törvények kellenek, amik szerint a tolvajok kezét levágják, a nők a strandra is csak csadorban mehetnek, nincs alkohol, nincs sör, nincs kolbász, semmilyen sertéshús, nincsenek hitetlenek sem. Csak az iszlám, a sária, pedofília és dzsihád. Angliában nem egyszer rendeztek világot azért, hogy ott vezessék be a sáriát.
Azok nem szegények, akik így követelőznek és erőszakosak.
10
Nem vagyok rasszista. a kormány(ok)nak elve em nagyon kell hinni.
Inkább csak vannak fenntartásaim az iszlámmal a muszlimokkal kapcsolatban.
Még csak gyűlölni sem gyűlölöm őket.
Hallva,olvasva, hogy nyugaton mi megy felmerül a kérdés, hogy nálunk mikor lesz ilyen.
Biztos velem van a baj,de ha budhisták jönnének nem merülne fel bennem ez a kérdés.
14-es!
11-es vagyok.
Nekem személy szerint samsung galaxy s3 neo-m van. Nem az irigység beszél belőle. Nem magamra gondoltam, ha arra a sok hajléktalanra, akik az utcán élnek és azokra, akiknek nem futja ilyen cuccokra. Jó tanuló voltam, az életem pedig nagyon jó. Jó érzéssel nézek tükörbe, mert egyrészt nincs bennem irigység, másrészt részt szoktam venni ruha- és ételosztásnál a hajléktalanok számára.
Viszont azt nem értem, hogy a migránsoknak honnan vannak ilyen mobiljuk? Azt nem cáfoltad tehát ők nem szegényebbek az itteni hajléktalanoknál. Nem eléggé szegények ahhoz, hogy még a saját hajléktalanjainkat is hanyagoljuk miattuk. Nekik nem ételt kell osztani meg vizet.
Ez nem iszlamofób hülyeség, hanem tény. Te, mint személy nekik egy hitetlen kutya vagy. Téged nem fognak eltűrni a saját otthonodban azért, mert nem vagy muszlim. A szokásaidat sem fogják tűrni, mert időnként legurítasz egy üveg sört. a feleségedet hagyod bikiniben fürdeni a strandon akárcsak a lányodat (ha van). Azt sem fogják eltűrni, hogy nem ölöd meg a lányodat becsületgyilkosság címszó alatt azért, mert a csador alól ránézett egy férfire.
Migráns gyerekekre meg ne hivatkozzon senki. Az arab számára a saját gyereke egy értéktelen valami, amit futószalagon is lehet gyártani.
Te tényleg ennyire buta vagy? Szerinted minden menekültnek ilyen drága telefonja van. És ha mégis közülük egyeseknek ilyenje van akkor az megvédi őket a golyóktól. A gazadok nem halnak meg a háborúban vagy mi? Sziria a térségben viszonylag élhető ország volt nem mindenki szegény.
"Azt nem cáfoltad tehát ők nem szegényebbek az itteni hajléktalanoknál. Nem eléggé szegények ahhoz, hogy még a saját hajléktalanjainkat is hanyagoljuk miattuk"
Az itteni hajléktalanok nem menekülnek háború elől. A magyar állam pedig alig tett valamit a menekültekért. Civil szervezetk segitettek, pedig az EU erre adot pénzt. Az átlag magyar normál esetben magasrol tesz a hajléktalanokra, most meg hirtelen fontosak lettek.
Nem azt mondtam, hogy az összes migránsnak van csúcs telefonja. Hanem azt, hogy a többségnek és sokaknak futja is rá. Főleg úgy, hogy most már német földön vakargatják a töküket, mert segélyt kapnak.
Ez is olyan dolog, mint a holokauszt (persze a puszítást nézve kisebb mértékű): a tehetősebbek menekülnek, a szegények meg ott rohadnak meg és rajtuk csattan az ostor. Ez az egyik oka, amiért lenézem őket. A másik meg az, hogy nálunk voltak tatárok, törökök, németek és oroszok. Ha az összes magyar így csinált volna, mint ezek, akkor kimaradt volna itt harcolni? Nem lett volna úgy könnyebb legyőzni a terroristákat, ha ezek is ott maradtak volna?
Az viszont igaz, hogy a hajléktalanok a migránsok előtt nem volt olyan fontos. Most sem az. DE csak a kormánynak. Csak ők tojnak rá vastagon.
A civilszervezetek meg olyan buták, mint a föld. Olyanokon segítenek, akiken nem kell. Akiken meg kell, azokra megint csak tojnak a másik irányból. Én, személy szerint csak hajléktalanokon segítettem, migránsokon soha. És nem is fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!