Miért teremt Isten torz embereket?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam azon, hogy ha Isten létezik(én hiszek benne), akkor miért súlyt ilyen szörnyű dologgal valakit? Miért vannak gyönyörű emberek a földön és miért vannak olyanok, akiket kirekeszt a társadalom, mert torz a testük? Miért nincsenek egyenlő rangban az emberek ezen a világon? Én nem kezelek másképp egy beteg embert, mint egy egészségeset, de sajnos találkoztam már olyannal, hogy szerencsétlent elzavarták a külseje miatt. Legbelül egy normális, jólelkű ember, arról nem tehet, hogy így született. De ha Isten teremtette az embert, akkor miért teremt ilyen embereket? A leoltó válaszokat nem méltatom!2010. márc. 25. 13:27
21/25 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=LSPhbCHWrBk
A válasz ebben (is) benne van. Hallgasd meg odafigyelve elejétől a végéig!
22/25 anonim válasza:
Isten csak annyiban hibás, hogy szabad akaratot adott az embernek.
23/25 anonim válasza:
18:33
tehát kijelented, hogy isten hibás valamiben
Ennyit ér a vallásod.
24/25 szilágyi zoltán imre válasza:
Az első emberpárt teremtette az Isten.A többi már az a kettő műve volt.Egyébként génhiba vagy valamilyen mutáció eredménye a torzszülötség.Ádám&Éva idejében még egymásközt is szaporodtak az emberek,és a jelen torzszülőtjei lehet,hogy nekik köszönhetik sorsukat.(Szokták mondani,hogy a gyermek ezer iziglen is vissza üt valakire.)
25/25 világvége1 válasza:
Minden fizikai világban vannak torzszülöttek. Nem lehet őket másképp megalkotni. Tökéletlenek. Nem volt Istennek konkrétan ilyen szándéka, hogy bárki is torzszülött legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!