Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért teremt Isten torz...

Miért teremt Isten torz embereket?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam azon, hogy ha Isten létezik(én hiszek benne), akkor miért súlyt ilyen szörnyű dologgal valakit? Miért vannak gyönyörű emberek a földön és miért vannak olyanok, akiket kirekeszt a társadalom, mert torz a testük? Miért nincsenek egyenlő rangban az emberek ezen a világon? Én nem kezelek másképp egy beteg embert, mint egy egészségeset, de sajnos találkoztam már olyannal, hogy szerencsétlent elzavarták a külseje miatt. Legbelül egy normális, jólelkű ember, arról nem tehet, hogy így született. De ha Isten teremtette az embert, akkor miért teremt ilyen embereket? A leoltó válaszokat nem méltatom!
2010. márc. 25. 13:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=LSPhbCHWrBk

A válasz ebben (is) benne van. Hallgasd meg odafigyelve elejétől a végéig!

2010. márc. 27. 09:55
 22/25 anonim ***** válasza:
Isten csak annyiban hibás, hogy szabad akaratot adott az embernek.
2010. márc. 28. 18:33
 23/25 anonim ***** válasza:

18:33

tehát kijelented, hogy isten hibás valamiben

Ennyit ér a vallásod.

2010. márc. 28. 19:30
 24/25 szilágyi zoltán imre válasza:
Az első emberpárt teremtette az Isten.A többi már az a kettő műve volt.Egyébként génhiba vagy valamilyen mutáció eredménye a torzszülötség.Ádám&Éva idejében még egymásközt is szaporodtak az emberek,és a jelen torzszülőtjei lehet,hogy nekik köszönhetik sorsukat.(Szokták mondani,hogy a gyermek ezer iziglen is vissza üt valakire.)
2010. szept. 7. 01:20
 25/25 világvége1 ***** válasza:
Minden fizikai világban vannak torzszülöttek. Nem lehet őket másképp megalkotni. Tökéletlenek. Nem volt Istennek konkrétan ilyen szándéka, hogy bárki is torzszülött legyen.
2020. júl. 2. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!