A zsidok Talmud konyveiben azt irjak, hogy Jezus szuloanyja egy prostitualt volt. Mi ez, tevedes, vagy igaz?
A Rabbik mindent megtesznek, hogy hamisnak tüntessék fel az igazságot.
Az iratok melyet Ők is elfogadnak leírja a messiás megjelenésének körülményeit, azonosító jeleit, ami úgy is történt.
A feltámadása után sok hazugságot terjesztettek el, hogy ne derüljön ki hogy tévedtek, féltették a hatalmukat, most sincs máskép.
Sajnos nem ismerik fel, hogy Jehova már nem foglalkozik velük mint nemzettel. pedig a II. világháború elég meggyőző bizonyíték s az is hogy szét szóródtak a földön.
Volt egy pár Zsidó származású, akik a koncentrációs táborokban rádöbbentek dolgokra, és történtek "titokban" keresztelkedések, és Jehova népéhez csatlakoztak.
A Talmudhoz Te is hozzáférsz angol nyelven. Miért nem ott keresed ki azt a részt? (annyit elárulok, fog némi meglepetés érni)
Amúgy nem vagyok zsidó, de képzeld el a helyzetet: összejössz egy lánnyal. Esküvő után derül ki, hogy terhes. Erre azt mondja, ő szűz, de Istentől megfogant. Most komolyan, hogyan reagálnál?
"Sajnos nem ismerik fel, hogy Jehova már nem foglalkozik velük mint nemzettel. pedig a II. világháború elég meggyőző bizonyíték"
Nem mintha veletek, az "igaz hit" követőivel annyira törődne.
"Sajnos nem ismerik fel, hogy Jehova már nem foglalkozik velük mint nemzettel. pedig a II. világháború elég meggyőző bizonyíték"
Ha jól tudom, Hitler bratyó titeket is szorgalmasan küldözgetett a KZ-kbe, úgy hogy a helyedben nem lenne ekkora szám.
Kérdéshez:
Melyik videóba?
Belinkelnéd?
Válaszom:
Én amennyit olvastam a talmudból (AZ AUTENTIKUSBÓL!) egy helyen sem olvastam ilyet ,vagy ehhez hasonlót és eddig még nem is hallottam ilyenről/ehhez hasonlórrol.
De szerintem csak a Luzsánszky-féle hazugságból idézhetett.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!