Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A zsidok Talmud konyveiben...

A zsidok Talmud konyveiben azt irjak, hogy Jezus szuloanyja egy prostitualt volt. Mi ez, tevedes, vagy igaz?

Figyelt kérdés
Most hallottam errol eloszor, (egy videoban mondja egy rabbi) es elegge meglepett. Mit tudunk errol, mit gondoljunk errol?

2015. dec. 31. 17:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
1%

A Rabbik mindent megtesznek, hogy hamisnak tüntessék fel az igazságot.

Az iratok melyet Ők is elfogadnak leírja a messiás megjelenésének körülményeit, azonosító jeleit, ami úgy is történt.

A feltámadása után sok hazugságot terjesztettek el, hogy ne derüljön ki hogy tévedtek, féltették a hatalmukat, most sincs máskép.

Sajnos nem ismerik fel, hogy Jehova már nem foglalkozik velük mint nemzettel. pedig a II. világháború elég meggyőző bizonyíték s az is hogy szét szóródtak a földön.

Volt egy pár Zsidó származású, akik a koncentrációs táborokban rádöbbentek dolgokra, és történtek "titokban" keresztelkedések, és Jehova népéhez csatlakoztak.

2015. dec. 31. 17:35
 2/14 anonim ***** válasza:
27%
Ez egy tipikus hazugságuk egyike , a másik az ok nélküli üldöztetésük . Az ószövetség meg az összes ehhez hasonló firkálmányok propaganda lázítások . Talán nem kellett volna uzsorázni és klikkekben a befogadójuk ellen szervezkedni meg egyéb nyalánkságokat tenni a környezetük ellen .
2015. dec. 31. 17:41
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A talmud egy véleménygyűjtemény, egyáltalán nem kötelező egy zsidónak sem úgy vélekedni.
2015. dec. 31. 17:49
 4/14 anonim ***** válasza:
2015. dec. 31. 18:03
 5/14 anonim ***** válasza:
39%

A Talmudhoz Te is hozzáférsz angol nyelven. Miért nem ott keresed ki azt a részt? (annyit elárulok, fog némi meglepetés érni)

Amúgy nem vagyok zsidó, de képzeld el a helyzetet: összejössz egy lánnyal. Esküvő után derül ki, hogy terhes. Erre azt mondja, ő szűz, de Istentől megfogant. Most komolyan, hogyan reagálnál?

2015. dec. 31. 18:38
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

"Sajnos nem ismerik fel, hogy Jehova már nem foglalkozik velük mint nemzettel. pedig a II. világháború elég meggyőző bizonyíték"

Nem mintha veletek, az "igaz hit" követőivel annyira törődne.

2015. dec. 31. 18:54
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
nincs ilyn a talmudban, amit láttál hamisítvány, vagy legalább a feliratozás az, érdekes , hogy azok a szakemberek akik el tudják olvasni a talmudot, pl vallástörténészek(nemzsidók), sosem festenek róla olyan rémképeket mint a szaktudás nélküli antiszemiták
2015. dec. 31. 19:28
 8/14 anonim ***** válasza:
A zsidók nem ismernek semmiféle jehovát, ezt a szót csak pár száz éve találta ki egy hozzá nem értő.
2015. dec. 31. 21:19
 9/14 anonim ***** válasza:

"Sajnos nem ismerik fel, hogy Jehova már nem foglalkozik velük mint nemzettel. pedig a II. világháború elég meggyőző bizonyíték"

Ha jól tudom, Hitler bratyó titeket is szorgalmasan küldözgetett a KZ-kbe, úgy hogy a helyedben nem lenne ekkora szám.

2016. jan. 1. 01:19
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdéshez:

Melyik videóba?

Belinkelnéd?

Válaszom:

Én amennyit olvastam a talmudból (AZ AUTENTIKUSBÓL!) egy helyen sem olvastam ilyet ,vagy ehhez hasonlót és eddig még nem is hallottam ilyenről/ehhez hasonlórrol.

De szerintem csak a Luzsánszky-féle hazugságból idézhetett.

Üdv!

2016. jan. 1. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!