KZitus kérdése:
Miért érzi ma sok ember azt, hogy Isten nem törődik vele?
Figyelt kérdés
Az Ézsaiás 41:10 azt írja: " Ne félj, mert én veled vagyok..... én vagyok Istened. Én megerősítelek. Valóban megsegítelek. Szilárdan támogatlak igazságos jobbommal.«#Pilinszky János: Ne félj #megszegítelek
2015. dec. 29. 19:42
21/22 anonim válasza:
Azert erzi sok ember így mert az embereket mind-mind az erzeseik vezetik es nem az Istenbe vetett hituk,nem.a bizalmuk.hanem az erzeseik.
Pedig Isten eleg vilagosan mondja h ne felj!
Ha ezt mondja akkor egyszeruen engedelneakedj neki.
Ilyen egyszeru
22/22 anonim válasza:
Nagyon szep igevers amugy.
Ezt azoknak mondja Isten akik gondolnak Istenre, es figyelnek arra h engedelmeskedjenek neki.
Mindezt nem az engedetlenseg fiainak mondja, hanem azoknak akik tiszta szivbol keresik õt.
Azok mar nem erzik igy, mert ok egyszeruen tudjak h Isten megsegiti oket, megerõsiti es tamogatja õket.Amen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!