Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Tanúk azt mondják/tanítják,...

A Tanúk azt mondják/tanítják, hogy a Földön kívül máshol nincs élet (a háromdimenizós világunkban). Igaz ez?

Figyelt kérdés

Ezt komolyan kérdem, és nem provokáció!

Egy kicsit én is elgondolkodtam ezen, hogy, ha más távoli Bolygókon, Csillagrendszerekben léteznek minimum oly értelmes lények, mint az ember, akkor azok nem "szorulnak" Megváltóra, mint a földi ember?

És Jézus több-más bolygókon is megváltotta a bűnbe esett teremtményeket?

Mivel tényleg nehéz elképzelni, hogy bolygóról, bolygóra járt Jézus, ezért is gondolják úgy a J.Tanúk, hogy a Földön kívül nem lehetnek, nem élhetnek értelmes, hús-test-lélek teremtmények a háromdímenziós világunkban?!

2015. dec. 24. 14:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

""Jézus egyszer halt meg a bűnökért.." és többet nem halhat meg, mert feltámadott... olvasható a Bibliában...

Akkor mi van a többi civilizációkkal, ha nem "megúszták" a bünbeesést?"

A Bibliában nincs szó számítógépről, belső égésű motorról és hasonlókról sem, nemhogy földönkívüliekről. Ha őket is elérte a Kísértő, Isten majd intézkedik, és nem osztja meg az infót a Bibliában, mert abban csak annyi szerepel, amennyit a kor emberének tudnia volt érdemes, ha az egész világ történéseit leírná, akkor hatszor tíz a huszonharmadikon oldalas könyv lenne, amit képtelenség ép ésszel felfogni. A Kísértő csak szürcsölgetné a koktélját, a téboly elvégezné a dolgát. Még így is a legszörnyűbb dolgokat követték el emberek emberek ellen az Igaz Szeretet nevében (tortúra kínvallatás, boszorkányüldözések), az is éppen elég őrület volt.

2015. dec. 25. 21:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a baj ezzel. Szerintem a tanúk voltak mindenféle bolygón már, és látták, hogy nincs élet sehol. Gondolom ezért mondják.
2015. dec. 26. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!