Hogy jöjjek rá, hogy Isten milyen feladatot szánt nekem, az életem során?
Ne aggódj, én is csak utólag szoktam rájönni. Akkor is csak arra, hogy mi az amit biztosan nem nekem szánt. :)
De mondjuk azért nem ártana tudni, hogy hány évesen kérdezed ezt, mert nyilván nem ugyanaz lesz a válasz, ha ezt egy 12 éves vagy egy 42 éves személy kérdezi :)
Szerintem a feladatod az, amit nap mint nap eléd hoz a környezeted. Vagyis akárhogyan is bántanak, akár igaztalanul, mégsem ütsz vissza, és mindig mindenkinek meg kell tanulnod megbocsátani, és segítened kell ott ahol vagy, és úgy ahogyan tudsz.
A többi feladatodat, csak "repetának" kapod. :)
Miért akarsz mindenképpen feladatot?
Csak nem ez a versenyszellemen alapuló világ nevelte beléd? :) Iskolás korodban (talán még emlékszel rá) a házi feladat is csak nyűg volt, és nem kérdeztél rá otthon hogy milyen feladatom van. Nocsak. Felnőttél és elfelejtettél valamit abból, amit a gyerekek tudnak? :)
Szervusz
Ezt biztosan elvárja minden embertől, így tőled is: "Megmondta neked, ó, földi ember, mi a jó. Hát nem azt kívánja meg tőled Jehova, hogy igazságosságot gyakorolj, szeresd a kedvességet, és szerényen járj Isteneddel?” Mikeás 6:8
Hogy ezt hogyan tehetjük meg az életünk folyamán, nos arról Jézustól tanulhatunk.
Sehogy. Te magad szánsz egy feladatot magadnak. Amikor "rájössz", hogy Isten ezt vagy azt szánta, akkor igazából a saját döntésedből jutottál arra, hogy azt hiszed, hogy az a feladatod. Ha átmész egy másik valláshoz, egyből másra fogod azt hinni, hogy az az utad.
Tedd azt, ami jólesik és belefér a lelkiismeretedbe. Vallással vagy vallástól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!