Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi van akkor ha a házasságnál...

Mi van akkor ha a házasságnál nem ígérünk?

Figyelt kérdés

Ha igennek csak az akarodra felelünk.

Ígéred, hogy jóban és rosszban - NEM

Szegénységben és gazdagságban - NEM

Ilyenkor mi van? A felek akarják egymást,de ezeket nem fogadják meg/el. ettől még kitarthatnak egymás mellett, sőt úgy is tervezik, de az esküvőn nemmel felelnenk.

2015. dec. 21. 13:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
Drága Zitus! Tudtam, hogy jó fej vagy, nyomtam a zöldet. Ölellek.
2015. dec. 22. 10:38
 12/17 KZitus ***** válasza:

Karlowy:-)

Nem én vagyok a jó fej, csak gyönyörű a nyelvünk, és nagyon nagyon kreatív a magyar nép. Erre a magyar tanárom tanított:-)

2015. dec. 22. 17:45
 13/17 anonim ***** válasza:

KZitus!!!!!!!

Első zöld amit nyomtam neked! :D

2015. dec. 22. 21:29
 14/17 KZitus ***** válasza:

13-as

Látod, ahogy nem vallás témában beszélünk, rögtön egyetértünk:-))))

Ez is azt mutatja, hogy egy "tőről" fakadunk, egy az Atyánk:-)

2015. dec. 23. 19:19
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. A sok feleslege kommentet is.

TEhát a felek akarják egymást,komolyan gondolják,jóban-rosszban stb., de nemmel felelnek.

Akarod őt-igen, önszántadból-igen,szegénységben betegségben-nem,jóban-rosszban-nem,:-) (miközben igen)hites feleségedül/férjedül fogadod-igen.

Mi történik akkor ilyenkor?

Hányan házasodnak templomban és vagy polgái szertartással(bár azt hallottam az utóbbi mindenképp kell) és válás lesz a vége. Mások meg "csak" "együtt élnek",de ők aztán tényleg jóban rosszban !

Mindig csodáltam azokat az emberek akiket nem tör meg évek után se ha az agyvérzéses párját kell pelenkázni.

szerintem ez igénybe veszi az embert rendesen.

biztos sokan meg is törnek.

2015. dec. 23. 23:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Templomban igy nem lehet házasodni, polgári szertartásnál pedig ezeket nem kérdezik.
2015. dec. 24. 00:59
 17/17 anonim ***** válasza:
milyen házasság lenne az , hogy ha az első bajnál (mert mindig történhet valami) azonnal tiplizik a másik fél? Tudod kinek kellene ilyen férj!? Ez csak egy érdekkapcsolat. erre mondom én azt hogy NEM.
2015. dec. 24. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!