Derek Prince és Kenneth E. Hagin tanításai, igehirdetései hitelesek, érdemes őket néznem és hallgatnom, hogy épüljek belőlük?
Még nem döntöttem el, viszont szívesen fogadnék bizonyságot, hogy ők Isten emberei voltak és hogy kegyelmet, gyógyulást közvetítenek az Úr álltal.
Mert ilyet még egyenlőre nem hallottam itt.
Csak olvastam, de az Derek Prince könyvéből van.
Szia!
Mindenképpen érdemes.Mindketten 2003-ban haltak meg és a karizmatikus keresztények szerint korunk 2 legnagyobb befolyással rendelkező bibliatanítói voltak.1-2 dologban mást mondtak,éppen ezért azt tanácsolom,hogy a Bibliádat tanulmányozva olvasd a könyveiket,de ez vonatkozik minden keresztény jellegű írásra vagy tanításra is.Ami összhangban van a Bibliával,azt fogadd el és tartsd meg,ami nem,azt pedig felejtsd el.
Hallgasd meg őket, olvasd el pár tanításukat, és majd szólj, majd ha ennek hatására felmerül benned az alábbi kérdés:
Jézus szavai, tanításai hitelesek, érdemes hallgatnom Őt, hogy épüljek belőle?
Ha ez nem történik meg, akkor gondolkozz el azon, hogy vajon miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!