A Hit gyülekezete miért nem itéli el az Izrael általi palesztinok irtását?
Aze a fold, akinek Isten adja...
O jelolte ki a nepek hatarait es Izrael hatarait.
Izrael foldje a zsidoke, amit jogosan foglaltak vissza, es jogosan vedenek is meg.
Kedves Clark Kent.
Szóval te nem akarsz egy tökéletlen hívő lenni, inkább maradsz a biztonságos(nak hitt) tökéletes ateizmusban.Nem gond ha nem állunk le lelkizni? Közben pedig nem kicsit alattomosan igehelyekkel operálsz.Én csak egyet küldök neked , de nem azért hogy ez teher legyen (mint te) hanem mint lehetőséget. Márk 16.16 Aki hisz és megkeresztelkedik, üdvözül, aki pedig nem hisz, elkárhozik.
A Biblia szerint az ateisták bizony előnyösebb helyzetben vannak, mint azok a magukat kereszténynek nevező emberek, akik, az Istent nevében szólnak, de a viselkedésükön nem látszik, hogy közük lenne hozzá. Szent Jakab kifejezetten hangsúlyozza, hogy a tanítók súlyosabb ítéletben fognak részesülni.
Nem kell velem "lelkizni", viszont nem én rakok a keresztények nyakába terheket, hanem saját maguk teszik azt, amikor megváltozatlan jellemmel akarnak Krisztus nevében tanítani. Amit írtam, az a krisztusi élet legalapvetőbb tanítása, ha végig olvassa az első jánosi levelet, világossá válik, hogy anélkül nincs Krisztus-követés. Akinek ez teher, az gondolkodjon el azon, hogy miért gondolja ezt. Az ókori keresztények ennél sokkal nagyobb terhet vettek magukra, a hitükért gyakran az életükkel fizettek. (oroszlánok elé vetették őket.)
Egyébként nem vagyok ateista, és meg is vagyok keresztelve.
Na ja, végül is egyszerűbb egy iróniával visszavágni, mint elgondolkodni. Hiába, a keresztények (kb 90% már) már csak ilyen. :-)
Nem is várok a kereszténységtől mást. Képmutató egy banda.
A tudatlanságuk miatt.
Ön mégis mit vár el egy olyan szektától ahol ezeket is elhiszik:
A Hit Gylükezete álláspontja, miszerint Izrael Isten országa, teljesen téves.
„Amikor a farizeusok megkérdezték tőle, hogy mikor jön el az Isten országa, ezt válaszolta nekik: Az Isten országa nem jön el szembetűnő módon.
Nem fogják azt mondani: ‘íme itt van,’ vagy ‘amott’. Mert az Isten országa köztetek van.” (Lukács 17:20,21)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!