Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Hit gyülekezete miért nem...

A Hit gyülekezete miért nem itéli el az Izrael általi palesztinok irtását?

Figyelt kérdés
Izrael, Hit gy.Palesztina,arabok földfoglalás
2015. nov. 15. 13:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
"Azé a föld, aki ott él. Probléma megoldva." Érdekes gondolat, de amint elnézem, már minden országban mindenféle ember él. Akkor melyiké legyen? A mai világ az erősebb kutya elvét viszi. Jó lesz vigyázni.
2015. nov. 16. 20:19
 22/29 anonim ***** válasza:
70%

Aze a fold, akinek Isten adja...

O jelolte ki a nepek hatarait es Izrael hatarait.

Izrael foldje a zsidoke, amit jogosan foglaltak vissza, es jogosan vedenek is meg.

2015. nov. 16. 22:47
 23/29 anonim ***** válasza:
77%

Kedves Clark Kent.

Szóval te nem akarsz egy tökéletlen hívő lenni, inkább maradsz a biztonságos(nak hitt) tökéletes ateizmusban.Nem gond ha nem állunk le lelkizni? Közben pedig nem kicsit alattomosan igehelyekkel operálsz.Én csak egyet küldök neked , de nem azért hogy ez teher legyen (mint te) hanem mint lehetőséget. Márk 16.16 Aki hisz és megkeresztelkedik, üdvözül, aki pedig nem hisz, elkárhozik.

2015. nov. 16. 22:54
 24/29 Clark Kent.. ***** válasza:

A Biblia szerint az ateisták bizony előnyösebb helyzetben vannak, mint azok a magukat kereszténynek nevező emberek, akik, az Istent nevében szólnak, de a viselkedésükön nem látszik, hogy közük lenne hozzá. Szent Jakab kifejezetten hangsúlyozza, hogy a tanítók súlyosabb ítéletben fognak részesülni.

Nem kell velem "lelkizni", viszont nem én rakok a keresztények nyakába terheket, hanem saját maguk teszik azt, amikor megváltozatlan jellemmel akarnak Krisztus nevében tanítani. Amit írtam, az a krisztusi élet legalapvetőbb tanítása, ha végig olvassa az első jánosi levelet, világossá válik, hogy anélkül nincs Krisztus-követés. Akinek ez teher, az gondolkodjon el azon, hogy miért gondolja ezt. Az ókori keresztények ennél sokkal nagyobb terhet vettek magukra, a hitükért gyakran az életükkel fizettek. (oroszlánok elé vetették őket.)

Egyébként nem vagyok ateista, és meg is vagyok keresztelve.

2015. nov. 17. 01:47
 25/29 anonim ***** válasza:
Farrakhan-bácsi mérleget készített, valami külföldi hitgyüliben. Érdemes megnézni: https://www.youtube.com/watch?v=CKoYTq4p1lU Meg az összes videóját.
2015. nov. 17. 09:10
 26/29 anonim ***** válasza:
Köszi Clark Kent.Értem. Innen már csak egy ugrás a futófényes kisjézus.
2015. nov. 17. 14:23
 27/29 Clark Kent.. ***** válasza:

Na ja, végül is egyszerűbb egy iróniával visszavágni, mint elgondolkodni. Hiába, a keresztények (kb 90% már) már csak ilyen. :-)

Nem is várok a kereszténységtől mást. Képmutató egy banda.

2015. nov. 18. 20:50
 28/29 anonim ***** válasza:
64%

A tudatlanságuk miatt.

Ön mégis mit vár el egy olyan szektától ahol ezeket is elhiszik:

[link]

A Hit Gylükezete álláspontja, miszerint Izrael Isten országa, teljesen téves.

„Amikor a farizeusok megkérdezték tőle, hogy mikor jön el az Isten országa, ezt válaszolta nekik: Az Isten országa nem jön el szembetűnő módon.

Nem fogják azt mondani: ‘íme itt van,’ vagy ‘amott’. Mert az Isten országa köztetek van.” (Lukács 17:20,21)

2015. nov. 22. 11:28
 29/29 anonim ***** válasza:
Ne félj, a Török miniszter elítélte: https://www.youtube.com/watch?v=jmB0ecBkIZk
2015. nov. 22. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!