Az eddig igen aktív Jehova Tanúi hova tűntek innen?
Volt időszak mikor rengetek kérdésnél ott voltak névvel is ellátva. Mint Katy vagy a Sándorné.
Most mi lett? Miért csak Zitus van már csak itt?
Sok testvérem elment, mert nem akartak tovább maradni, ilyen beszólások miatt, ami érte őket.
Pl Katy Weaver, Penu, stb,
Beszélgettem velük, és elmondták, hogy volt akinek már a magán életébe is bele vájkáltak, aljas megalázó szavakkal illették Őket, és mocskos szavakkal írásokat közöltek velük a privát levelükben is
Ezért elhagyták ezt az oldalt, mivel nem érezték emberinek, hogy így ez beszélgetés emberi módon tisztelettel,
Úgy tűnik, belátták, hogy a fórum nem vevő az Őrtorony tanításokra (magam sem értek egyet a Jehova Tanúival.)
Az irónia ebben az egészben az, hogy téríteni jöttek ide, de mást sem csináltak, mint másokat támadtak, bizonyos esetekben egészen beképzelt és undorító stílusban. Ezt természetesen bizonyítani is tudom linkek alapján, de inkább nem idézném fel.
Nem mindenki volt azért ilyen, például Imre egész normális stílusban írt. Katy Weaverrel meg például az volt a baj, hogy nem vette észre önmagát. Próbált értelmes stílusban írni, de ez olyan volt, mintha látszat lett volna. A JT blogra kikerült egy írása, ott egészen pontosan látszik, hogy a megfélemlítés eszközét alkalmazza. Nem tudom, hogy az-e Katy Weaver igazi arca, vagy csak egy kivételes eset volt, de az alapján nem volt szimpatikus.
Azt gondolom, hogy semmi meglepő nincs egyébként a JT kritikában. Ők azokhoz a mozgalmakhoz tartoznak, akik speciálisan magasra teszik a lécet bizonyos témakörökben, így értelemszerűen szigorúbb a megítélésük is, ez pedig teljesen normális.
Én nemmontam semmi csúnyát, csak kérdeztem, hogy Katy tényleg ezo-s lett-e. De nem válaszolt, még magánban sem. Volt egy gondolatom régen, hogy a sok Jehovista nő, csak párfiú, és kitalálták, hogyan népszerűsítsék a szervezetet.
Ebből lettek a Katyk, Molnárnék, stb. De ez csak egy gondolat volt. Akik eltüntek, lehet, hogy beleestek a királyság vermébe, és most kínoztatnak valami abaddontól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!