Jehova tanúi! Ha azzal fordulna segítségül hozzátok vagy a vénekhez egy ember, hogy megidézett egy szellemet vagy bármiféle spritituális jelenség uralkodna rajta vagy épp a házán mit tennétek?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérek előre is köszönöm.2015. nov. 8. 09:39
1/10 anonim válasza:
Ajánlatot tennének,hogy kezd el tanulmányozni a Bibliájukat,hogy megszabadulj a sátántól és démonaitól
2/10 A kérdező kommentje:
és ha ez nem elég?
2015. nov. 8. 11:48
3/10 anonim válasza:
Mivel ezek Istentisztelet helyett beszélni érvelni tanulnak, valamint külön oktatják az alkalmi süketséget, nehogy eljusson az agyukig az igazság, ezért ők azzal űznek démont, hogy elkezdenek beszélni.
4/10 anonim válasza:
Bibliatanulmányozást és imádkozást javasolnának, hogy érd Istent, űzze el a démont. Ők a szellemekben nem hisznek, csak a magukat szellemnek kiadó démonokban.
5/10 anonim válasza:
"valamint külön oktatják az alkalmi süketséget" hihihihi! Drága jó Zitus, meg Katy, régen nem láttam itt őket. Katy tényleg nyomja az ezo-s dolgokat?
6/10 anonim válasza:
Azt javasolnám neki, hogy kezdje el alkalmazni azt amit a Biblia ír arról, hogyan lehet távol tartani ezeket a dolgokat az életéből.
Igen ehhez ismeret szerzés, és ima szükséges, valamint összhangban élni a Teremtő és Jézus elvárásaival.
7/10 KZitus válasza:
Szia:-)
Na mit szólsz, hogy tanúk helyett a "világi" emberek mondják el neked, mit tennének a tanúk?????
Szerencsére egy Tanú is megírta a valót:-)
8/10 KZitus válasza:
Kedves Karlowy
Jól értem szavaidat, tényleg hiányoltál? Ha igen, kellemesen csalódtam benned:-) Ha igen, köszönöm:-)
9/10 KZitus válasza:
De hogy a kérdésedre is válaszoljak:
itt elolvashatod:
Főleg a "Hogyan befolyásolják a gonosz szellemek az embereket?" részt ajánlanám a figyelmedbe.
10/10 anonim válasza:
Nem vagyok világi, magadat sáskának tartó, ördögöt és kitalált nevet imádó ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!