Egy Jehova tanú és nem tanú (átlagos ember) köthetnek házzaságot?
Mint tanú, egyetértek Karlowyval
Gondolj Ádámra és Évára. Ők is "szabadon" használták az akaratukat. Meg is lett az eredménye! Miért lenne ez másként a mai mapjainkban?
Felfogom tenni a kérdésd. Már rég feltettem volna neki, de mivel ritkán beszélünk így még nem tudtam.
Amúgy Kb 4 hónapja ismerem és még csak most mondta. De semmi erre utaló jelet nem láttam nálla!
Nagyaon szépen köszönöm a válaszokat!
Amúgy jár küzdősport edzésekre, és én úgy hallottam azt nem is csinálhatná! Akkor most, hogy is van ez?
Egyedül egyszer mondta azt, hogy nem nagyon szokták megtartani a születésnapját! De ez akkor nem tűnt fel, mert tudok mást is aki nem igazán ünnepli, és még se vallásos!
Köszönöm a válaszod! Már két napja kb csak ezek után olvasok érdeklődök! Néztem már "A hit fogságában" filmet is! Én is úgy gondolom, hogy a szülei hatása miatt. De nem akarom felkavarni az életét. Mert nem hisszem, hogy örülne ha pl a családja kitagadná emiatt!
Igen én kivüállóként úgy láttom szabályok szerint élnek!
Persze mindenkinek saját döntése! De mikor az van, hogy kitagad a család mert úgy nevezet rossz társsaságba került! Itt már az érzelmek is közbe szólnak!
Ezért se értem én már!
Önvédelemből kés lehet nálla?
Meg ha mélyen vallásos lenne akkor nem igen tudnánk jól elbeszélgetni!
Már allig várom, hogy újra beszéljek vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!