Szerintetek is a Hit Gyülekezete a "legmenőbb" magyar egyház?
"gondolkodás nélkül lenyakaznának téged is, ahogy engem, ha arra kerülne sor, mert az ő szemükben nincs közöttünk különbség. Tudod, a radikális iszlámról beszélünk, nem a mérsékeltről!"
Akkor miért nem ezeket a radikális vadállatokat ítéled el, akiknek semmi közük sincs a muzulmán valláshoz, ahelyett, hogy a becsületes muszlimokat gyaláznád?
Vagy te nem tudod, hogy ezeknek nincs semmi köze a Koránhoz, Mohamed prófétához vagy az iszlámhoz egyáltalán?
Ahogyan a keresztes háborúknak és epilepsziás rohamok színlelésének sincs köze Jézus Krisztushoz...
Azok a radikális vadállatok ugyanúgy a Koránból vezetik le a tanításaikat, mint a mérsékeltek, ráadásul a Koránban valóban benne van ez a radikalizmus, úgyhogy meglehetősen meredek olyat állítani, hogy semmi közük az iszlámhoz, valószínűleg ők is zokon vennének egy ilyen megállapítást. A lényeg azonban nem ez. Ha beengedik az iszlámot, akkor a radikalizmust is beengedik. Ráadásul nem minden radikális látszik radikálisnak, ugyanis a meglátásoddal ellentétben nem vadállatok, hanem intelligens emberek, akik az intelligenciájukat rossz dologra tették fel, de ők hisznek abban, hogy az a jó. Ez azt jelenti, hogy a radikalizmusukat egészen addig el tudják rejteni, amíg érdekükben áll, de egyetlen szóra átalakulnak, ha az a szó a megfelelő személytől érkezik. Erre számos példa van. Mit gondolsz, amikor az IÁ, vagy bármelyik terrorszervezet újabb menekülthullámokkal fenyeget, akkor viccelnek, vagy olyat állítanak, amit nem tudnak megtenni? Vagy azt gondolod, nem küldenek a menekültek között radikálisokat is? Hol az a radikális, aki nem megy, ha küldik? Kiket könnyebb küldeni: azokat, akik maradni szeretnének, vagy azokat, akik csak egyetlen parancsra várnak, hogy bombát erősítsenek a testükre, és felrobbantsák magukat kétes célok érdekében? Ha annyira békés vallás lenne az iszlám, mint ahogy gondolod, miért létesülnek Európában egymás után ún. "no go" zónák?
Nem kell válaszolnod, azzal is megelégszem, ha elgondolkodsz rajta.
"Azok a radikális vadállatok ugyanúgy a Koránból vezetik le a tanításaikat, mint a mérsékeltek"
Ahogyan David Berkowitz is a Bibliából vezette le azt, hogy hat embert hidegvérrel fejbelőjjön és Jim Jones is ugyancsak a Bibliából vezette le azt amikor 913 embert öngyilkosságba kényszerített.
Ezekre ugyanannyi utalás van a Bibliában mint az Iszlám Állam tetteire a Koránban.
=======================
És had reagáljak a nemrég megtartott gyűlöletpropagandátokra a muszlimok köpködésével kapcsolatban.
Bill Warner inkompetens, szakmaiatlan iszlámmal kapcsolatos megnyilvánulásai nem hagynak nyugodni. Azon csodálkozom, hogy "tudós" muszlimok mindezt szó nélkül hagyják!
Bill Warner előadta a tipikus amerikai géniuszt, aki képes 17 oldalban előadni Shakespeare összes művét. Minek több? A lényeg benne van, a többi időpocsékolás. Ez az az autodidakta, saját állítása szerint 30 évet a témával behatóan foglalkozó, csokornyakkendős ember, hinti az észt ott, ahol gyűlöletre van szükség, márpedig az ma a legkeresettebb áru.
Mi lenne, ha én hasonló módon foglalnám össze és adnám közre gondolataimat a vallásokról? Mi lenne, ha semmibe venném milliárdok érzékenységét, lejáratva, hazugságokat hirdetve azokról az eszmékről, melyben más vallást követők és őseik felnevelkedtek? Mély tisztelettel más vallások felé, engedtessék meg, hogy Bill Warner stílusában én is előadjak egy verziót:
"Amikor a monoteizmus elért a zsidókhoz, ők privatizálták azt, ezzel azt hirdetve, hogy ők Isten választott népe, tehát csak ők mondhatják meg a frankót. Majd jött Jézus, aki a zsidók bánatára ezt a hitet államosította, közkézre bocsátotta, ezért őt keresztre feszítették. Majd Mohamed észrevette, hogy ez a hit jó buli és a filozófia mellé kialakította mindennek az államigazgatási és gazdasági rendszerét. Amikor a világ kezdett összeérni, a zsidók felfigyeltek arra, hogy vagy szétválasztják a vallást az államtól, vagy ők uralják mindkettőt. Ma, a globalizáció időszakában a zsidók visszavették uralmukat a hitek felett, mindegyikről azt állítva, hogy ők találták ki azokat és csak ők tudják mindegyiket helyesen interpretálni..."
Gondolom lesz, aki csak ezt a szatírát fogja kimásolni és nekem tulajdonítani, hogy lejárasson. Még egyszer megkövetek minden hitében jámbor és megbékélt embert. Talán érzékeltettni tudtam, mit éreznek a muszlimok akkor, ha Bill Warnerek és H. Kovácsok a 8888. sz. mennyiségi italboltból az iszlámról prédikálnak, és még teret is kapnak ehhez...
Én csak a kérdéshez válaszolók:
"legmenőbb"?
Aki támogatja a(z): arabofóbiát,iszlamofóbiát,fundamentalizmust,cionizmust,elszigeteltséget,világ vége hívés,homofóbiát annak a Hit gyüli jó hely ,mert az imént felsoroltakat megtalálja egy az egybe ott...
Üdv: egy ex-hit gyülis
Azt hiszem értem, mit akart ezzel kérdezni, de a kérdése kiskorú hívőre utal. Ez önmagában nem is biztos, hogy baj, mert mindenkinek át kell ezen esnie.
A Hit gyülekezete meglehetősen törvénykező és sajnos sok esetben képmutató hely, ahol feltétel nélküli lojalitást követelnek meg az embertől. Legalább is a Székesfehérváriban. De igazából ezt megtapasztalhatod oly sok más gyülekezetben is. Nem tudom minek írtad ki ezt a kérdést, igazából mi lett volna a fő kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!