Miért ilyenek a katolikus fiatalok?
Korábban azt hittem, hogy a katolikus fiatalok mennyire rendesek. Jó, én is az vagyok, de nem a szabályoknak élek, hanem a szeretetnek.
Sajnos sokban kellett csalódnom: nem annyira a szeretetet és a toleranciát alkalmazzák, hanem a szabályokat, beleértve az önmegtartóztatást. A Bibliát is felhasználják a szabályok bizonyítására
Bár hirdetik az alázatot, azt úgy teszik, hogy mindig gyengébb fél szenvedjen, és az legyen eltiporva.
És még a lányokról nem is beszéltem. Nem hiszem, hogy valaha is fogok még egyszer katolikus csajnak udvarolni. Beszélgetek velük, kérdezek, de máris rosszat sejtenek, és eldurvulnak...
"De mivel a katolikus lányok ilyenek, nem tehetek semmit. Pedig mindig reménykedtem, hogy vannak kivételek."
Olvasd el mégegyszer a válaszmat (4-es vagyok)
Római katolikus vagyok, de normálisan fogom fel a vágyakat. Dehogy akarok lefeküdni katolikus lánnyal. Csak 4-es válaszolóra reagáltam.
Ajánlom olvassatok a neten szexuális felvilágosítást.
" De mivel a katolikus lányok ilyenek, nem tehetek semmit."
Mit értesz az alatt, hogy ilyenek? Milyenek kellene, hogy legyenek? Miben mások mint egy átlagos normális ember?
nem csak a katolikusok között vannak ilyenek, az emberek mind ilyenek, és imádják a gyülölködésüket és a felsőbrendűségérzetüket megideologizálni, mi lenne jobb, mint hogy "isten mondta"
de hasonló viselkedés megfigyelhető az elkötelezett jobboldaliak, és a nagyon liberálisok (liberál-fasiszták?) között is
na és akkor a keverd a kettőt
nekem pl a votl barátnőm református, és mivel én nem a fideszre szavazok elkezd velem ordibálni, és hogy merem emgkérdőjelezni a Bibliá és stb, nem értem hirtelen hogy jön a fideszhez a Biblia, és hogy én abból mit kérdőjeleztem meg, és hogy ha akarnám miért ne kérdőjelezhetném meg, de oké, biztos
ugyan akkor ez csak egy hangos kisebbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!