Miért ilyenek a katolikus fiatalok?
Korábban azt hittem, hogy a katolikus fiatalok mennyire rendesek. Jó, én is az vagyok, de nem a szabályoknak élek, hanem a szeretetnek.
Sajnos sokban kellett csalódnom: nem annyira a szeretetet és a toleranciát alkalmazzák, hanem a szabályokat, beleértve az önmegtartóztatást. A Bibliát is felhasználják a szabályok bizonyítására
Bár hirdetik az alázatot, azt úgy teszik, hogy mindig gyengébb fél szenvedjen, és az legyen eltiporva.
És még a lányokról nem is beszéltem. Nem hiszem, hogy valaha is fogok még egyszer katolikus csajnak udvarolni. Beszélgetek velük, kérdezek, de máris rosszat sejtenek, és eldurvulnak...
Milyen jó, hogy a Bibliát ami Isten szava, nem ismerik az emberek, de kereszténynek vallják magukat, csupán csecsemő keresztelésük miatt,
aztán felnőttként annyit ér a keresztelkedésük, mint halottnak a puszi
Ezért aztán a keresztelkedést nem csecsemő korra mutatva állított példát, hanem felnőtt korban amikor az ember felfogja értelemmel, mit jelent keresztény életet élni, mert a keresztény élet a keresztelkedéskor kezdődik,
a szavaidból is kitűnik, hogy a szent írást nem ismered, bár valamilyen valláshoz tartozol
Komolyan ,most engem gondoltok a negatív személynek. Írtam hogy katolikus vagyok....
Tudom, mi van a Bibliában.
Nem vagyok katolikus. De...
Dobott egy katolikus csaj, és most gyk-en durcizol? Én meg egyszer egy (feltehetően másik) katolikus csajnak udvaroltam, és első randin megdugtam, na tessék.
Am nem értem, hogy egy ember értékét miért nem a szabályok határozzák meg? Mi rossz van abban, hogy a szeretet fontosabbnak tartom?
Egyszer végiglapoztam a Bibliát, és nem is találtam azt, amiről beszéltek
" Nem hiszem, hogy valaha is fogok még egyszer katolikus csajnak udvarolni. "
Ha ezt komolyan is gondoltad, akkor nem vagy normális. Az eszem megáll, hogy még ma is élnek olyan emberek a Földön akik így gondolkodnak, akik vallási hovatartozás szerint döntik el, hogy kinek udvarolnak és kinek nem.
Konkrét példákat tudsz írni, hogy mire gondolsz?
Nekem ez így olyan se füle, se farka.
Én is katolikus fiatal vagyok, ha gondolod írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!