Hogy merheti egy hittantanár tagadni Jézus körülmetélését? Bibliai szövegrészlet-nem érdekli!
A lányok rihegnek röhögnek az órán, és sokat elmond róluk hogy alapvetően nem röhögtek mert lila gőzük nem volt arról mi az a körülmetélés egyáltalán.
A tanár meg őrjöng, szerinte egy gusztustalan pofátlan alak vagyok és ha nem órán lennénk pofán is vágna. Hogy merek ilyet állítani hogy Jézus meg körülmetélés.
És amikor Biblia kinyit és adott szövegrészletre rábökök akkor csak ennyi telik tőle: ne folytasd mert kiváglak. Hát nem folytattam és nem vágott ki-mentem magamtól.
Dilettáns barom. Megbukott
- a hit oktatójaként is
- és tanárként is
# 9
"A kérdező simán csak egy primitív tinédzser taknyos, aki élvezi, hogy alázza a tanárt."
Ebben valószínűleg igazad van. De azért mert van egy bunkó diák, az nem jogosítja föl a tanárt arra, hogy hazudjon az egész osztálynak.
2x2=4 de ha bunkó a kölök akkor 2x2=5 ??? Ez nem így működik!
Az a tanár aki meg nem tudja kezelni a tinédzsereket, az keressen fel egy pályaválasztási tanácsadót, és képezze át magát.
Vannak munkanélküli hitoktatók, olyanok is vannak köztük, aki szót tudnak érteni a legpofátlanabb kamaszokkal is és még a Bibliát is ismerik.
"hivatalos egyházi ünnep"
az lehet, hogy az egyház ünnepet csinál belőle, mint sok másból is, de nem Bibliai és nem Jézustól eredő tanítás, ennél fogva nem keresztény ünnep.
nem keresztény ünnep.
???
Na egy másik hasonszőrű barom.
Egyes, leülhetsz te is.
Ki vagy te a pápai Szent Kongregáció talán hogy megmondod, mi a keresztény ünnep és mi nem?
Vagy csak mezeien egy zsidógyűlölő aki nem képes lenyelni hogy Jézus zsidó?
Bibliai
Ja: i-képzős származékok. Ált isk. 5. osztály.
aki élvezi, hogy alázza a tanárt.
Így van! És aki hagyja magát alázni azt meg is kell alázni.
Mert azzal hogy kiküld óráról csak a saját impotensségét tette még az eddigieknél is nyilvánvalóbbá.
Saját magát égette le. Nem tud mit kezdeni a dologgal hát szőnyeg alá. Úgy kell azt, igaz-e?
"Az a tanár aki meg nem tudja kezelni a tinédzsereket, az keressen fel egy pályaválasztási tanácsadót, és képezze át magát. "
Akkor kiürülnének az iskolák. Ne a diák tanuljon meg viselkedni, hanem a tanár képezze át magát. Remek megoldás!
"És aki hagyja magát alázni azt meg is kell alázni."
És te jársz hittanra? Miért? A mekiben már nem volt szabad hely? Hogy nem ég le a pofád, amikor így beszélsz valakiről! Hittan... neked. Röhögnöm kell! Anyukádnak elmesélted, hogy viselkedsz és miket mondasz egy másik emberről? Vagy tök mindegy, mert úgysem nevelne meg?
Ne a diák tanuljon meg viselkedni, hanem a tanár képezze át magát
Így van! Elvégre hallottuk már ezerszer hogy az oktatás is egyfajta szolgáltatás. Márpedig egy boltban nem a vevők alkalmazkodnak az eladókhozm, hanem fordítva. Az az eladó aki erre nem képes/hajlandó, az repüljön. Majd jön a helyére másik aki képes.
Én vagyok a vevő ebben a szituban, értem és rólam szól az egész.
De elsikkadunk a lényeg felett, hogy egy hitoktató tagadni merészelt egy kanonizált tételt.
Ezzel pedig (mivel rk. hitoktatóról van szó) az rk. pápa fölő helyezte magát.
Miért?
Jó kérdés, itt a válasz: mert muszáj. Szerinted ha nem lenne muszáj egy percet is eltöltenék egy csomó bullshit hallgatásával?
(És miért muszáj? Hogy lehet a HIT muszáj kérdése? Mi értelme van az egésznek ha magam se hiszek benne? Na ezek a kérdések! Ha valaki tudja a választ, árulja már el nekem is!)
Akkor kiürülnének az iskolák.
Na azért álljunk meg, tudok olyan tanárt aki alkalmas is a pályájára.
És igaza van a hozzászólónak: aki nem ért a kamaszok nyelvén, mit keres itt?
Aki fél a kutyáktól, ne menjen kutyaidomárnak, mert a kutyák szétszedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!