Gödöllőn a Premibe szükséges a hittan?
Ma megkérdeztem, és a hittantanárom azt mondta, hogy ha járnál újra hittanra, akkor nagyobb gond nem lenne belőle. Ha gondolod, régen volt nálunk hittan azoknak is, akik nem Premisek, akár oda is járhatnál, legalább az iskolát is megismernéd.
Én még annyit tennék hozzá, hogy arra készüljetek fel, hogy el kell tudni mondani, hogy miért nem jártál hittanra, és mi volt a gond a hittantanárral, és mindezt normálisan, meggyőzően kell elmondani.
Sok szerencsét! :)
Egy mostani Premis
P.S.: Majd írd meg, hogy mi történt veled!
Az ügy megoldódott :) Mise után beszéltem a tanárral és életem első kedves szavát is megkatap: "Örülök, hogy láttalak, nagyon aranyos vagy. Tudod mikor vannak órák, igaz?"
A hittantárról azt kell tudni, hogy mindenkinek parancsolgat. Azért leordít, mert fogod a ceruzát, gyakran rácsap a gyerek fejére igen nagyot (szerencsére ezt még nem kóstóltam) és úgy kezeli azért a diákot, mert egy kérdésre nem tud válaszolni, mint egy kutyát. Nagynénémet anno azért sértegette, hogy milyen magas hangja van és milyen nyávogva beszélt, amiről nagynéném nem tehetett... Érdekesnek tartottam, hogy pont ő mondta, hogy nem a külcsínről ítélünk, és ilyeneket hallottam róla. Meg engem is elhordott mindennek, hogy ha nincs is kedvem az egészhez, akkor minek járok, ki lehet iratkozni... Végül kizavart és így az utolsó fél évet kihagytam, de tegnapelőtt már voltam bent és kérdezte, hogy döntöttem így? És mondtam hogy ebben az évben már magamtól járok (előzökben inkább azért mert szüleim akarták, de az elmúlt időben tényleg elkezdtem hinni, igányt tartottam arra, hogy elmenjek misére, mert elszerettem volna, majd szépen lassan visszaszerettem volna járni hittanra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!