Aron775 kérdése:
Megtért hívő vagyok de sajnos függővé váltam az önkielégítéstől. Most azokat kérdezem akik már voltak hasonló helyzetben de találtak kiutat?
Figyelt kérdés
már 3 éve nem tudok leszokni erről pedig próbálok. de nem bírok ellenállni a kísértésnek.(azok akik nem hivok kérem ne válaszoljanak)2015. okt. 13. 23:08
41/41 anonim válasza:
Te hallod, esküszöm ezt a lényt aki kitalálta hogy az önkielégítés bűn, egy jégcsákánnyal verném cafatokra. Te pokollal fenyegetőző szent démon ott fönt, a te létezésed, az a bűn, nem a maszti. Az én tinédzserkoromat ellopta ez a szentléleknek nevezett valami, de azóta nem tudok elégszer kielégülni, és káromolni ezt a férget. Sajnos, mivel a kereszténység tönkretette az életemet, ezért hirdetem: fuck you, holy spirit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!