Hogyan tudnám megszerettetni a hittanos lányokkal a rózsafüzér mondását?
Arra kérnélek titeket , hogy ajánljatok olyan dolgokat ami álltak meg tudom szerettetni velük a rózsafüzérrel való imádkozást . (Lehet az egy mondat,film,játék,bármi)
Várom mindenkitől a normális és segítő válaszát !
Én ajándékoznék nekik egyet-egyet, ha anyagilag belefér. És egy óra keretében elmondanám nekik, hogy én mikor, miért használom. Vinnék be elmélkedéseket is meg ilyesmi. MEg kinyomtatnám a használatát.
Én is így kezdtem el először rózsafüzért használni. Mondjuk az nem hittanóra volt, hanem plébániai ifihittan.
Ez milyen korosztály egyébként?
Ha Istent látjátok, menjetek oda szeressétek öleljétek!
Én vagyok az!
4-5 osztályosokkal maximum egy tizedet imádkozzatok el közösen, egy Miatyánkkal kezdve és lezárva egy Dicsőséggel. Többet nem kell, mert csak meg fogják utálni.
Inkább játékos formában beszélgessetek a titkokról, meg a rózsafüzérrel kapcsolatos történetekről. Rajzolják le a titkokat, keressenek a titkokhoz kapcsolódó műalkotásokat, akár az interneten, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!