Bibliát jól ismerő, gyakorló hívő HÁZAS ember tudna segíteni?
Házasként szerelembe esés a téma,(nem a házastárs) nem értek dolgokat.
Nem történt semmi, - majd leírom - de a hasamba mintha tőrt forgatnának, stb. Nagyon nehezen bírom ezt az egészet. Tudnék valakivel erről "beszélni" rövid időn belül? privi leginkább. Köszi!
Tényleg nagyon kész vagyok. A döntésem nem kérdés, NEM ez a kérdés, hogy én nem török házasságot, hanem a kivezető út, stb.
Nem vagyok házas, de ismerem a bibliát.
A hűség megtartásához elsősorban a szemet kell megzabolázni.
Ne nézd az idegent! Ne nézz vele farkasszemet, ne nézd kivánsággal és ne flörtölj vele! Ne lásd az idegent különbnek vagy tökéletesnek, mert nem az. Senki sem az.
A hozzád tartozót nézheted, abban gyönyörködhetsz!
A férjeddel pedig menj el lelkészhez mert nincs rendben a házasságotok. Nem forditotok elég figyelmet arra, hogy egymásnak vonzóak, kivánatosak legyetek.
Eleve csak rossz ember lehet aki egy többgyerekes családanyát akar elcsábitani. Ha vonzódsz a rossz fiúkhoz akkor szereted a sírást is. Mert a rossz fiúk csak könnyfakasztáshoz értenek. A férjedben ne a hibákat keresd, hanem a pozitiv erényein gondolkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!