Van olyan hívő ember aki szereti a Rammstein nevű zenekart?
Azt is leírnátok hogy miért szeretitek? Vagy ha mégse akkor miért nem szeretitek?
És hogy milyen valláshoz vagy felekezethez tartoztok.
Nem ismerem a teljes repertoárjukat, de van egy-két számuk, ami bejön, különösen a szövegüket is ismerve (sajna csak fordításban).
De igazából nem mint jó zenét tartom őket számon, hanem inkább mint kifejező avantgarde művészeti produkciót. Zenében más a stílusom.
(Amúgy ortodox keresztény vagyok, és gyakorlom a vallásom.)
Kedvelem, vannak jó számaik. Külön becsülöm bennük, hogy nem erőltetik az angolt, hanem a saját anyanyelvükön adják elő a számaikat.
Hasonló zenéket (rock, metal) hallgatok amúgy is.
(római katolikus vagyok)
Nem vagyok vallásos, de hívőnek tartom magam (régebben rom-kat. voltam).
És én is szeretem a számaikat. Eredeti és kifejező, a legtöbb dalszövegnek mély mondanivalója van.
Ha valaki elakad ott, hogy fúj, ez polgárpukkasztó, az sosem fogja megérteni.
De ha nyitott vagy, és odafigyelsz a dalszövegekre, akkor megérted, miről beszélek.
22/L
Én is szeretem.Németül kimondottam miattuk kezdtem el tanulni.Hát az életük botrányos.Némelyik szövegük is,de nem tűnik sátánistának.
Én pl. Merilyn Mansontól is szeretek jó pár számot,a klippeken meg jól mulatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!