Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallási szempontból én milyen...

Vallási szempontból én milyen ember vagyok?

Figyelt kérdés

Napi 2-10 szer imádkozom, evés elött/után. Soha sem mondok kötött imát.

Teljes mértékben hiszek Istenben, de nem szerrtek templomba járni. Ml

Mi a véleményetek?

2015. aug. 16. 16:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
"Vallásos vagyok a magam módján"
2015. aug. 16. 16:48
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Miért szoktál imádkozni? Miért nem jársz közösségbe?
2015. aug. 16. 16:53
 3/11 anonim ***** válasza:
30%

van olyan, hogy csak egyszer eszel?

ki mondta, hogy evés előtt-után kell imádkozni?

2015. aug. 16. 16:57
 4/11 anonim ***** válasza:
19%
Egy hül ye fa sz aki azt hiszi imákkal elérhet bármit is.
2015. aug. 16. 17:27
 5/11 anonim ***** válasza:
20%
Ahogy a test halott szellem nélkül, úgy a hit is halott cselekedetek nélkül. Ha teljes mértékben hiszel Istenben cselekedd a szavát, mint ahogy Jézus és a tanítványai is hirdették Isten királyságát.
2015. aug. 16. 17:40
 6/11 anonim ***** válasza:

lehet, hogy csak az a templom ahol eddig voltál és a benne lévő közösség egy rakás trágya, sok embert ismerek akik más felekezethez ment át vagy ha nem is mert theológiailag nem ért egyet, de oda jár mert naki jobban átjön a szertartás

én pl reformátusként görögkatolikus templomba járok mert az a szertartás sokat ad, a mienk meg csak egy előadás, de van akinek az a szertartás nem jött be és jobban tetszik neki, hogy egy református szertartás szinte egésze a prédikációból áll

2015. aug. 16. 19:15
 7/11 anonim ***** válasza:
52%

Jó úton jársz, lassan növeld az imák számát. Ha nem szeretsz templomba járni, az nem nem olyan nagy baj, de jó lenne egy lelkivezetőt találnod, ezért keress valamilyen közösséget. Én is olyan vagyok, mint te. Magam gyakorlom a vallásomat, addig amíg nem találom meg a nekem megfelelő közösséget.

Az Úr áldjon és vezessen utadon!

2015. aug. 16. 22:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Vallási szempontból hívő vagy - egyelőre ennél többet nem árultál el magadról.
2015. aug. 16. 23:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Még abból a szempontból se. Ezek lényegtelen felszínes dolgok. Az életmód, a gondolkodásmód határozza meg. Talán nem gondolkodsz el fontos dolgokon, megelégszel felszínes jelenségekkel, azaz nem vagy kellően igényes. De ez se biztos. Egyszóval nem derül ki, milyen ember vagy.
2015. aug. 17. 10:10
 10/11 anonim ***** válasza:
55%

Jó, hogy imádkozol. De ez nem szertartásos a részedről? Olvasol Bibliát? Megtartod a benne olvasottakat? Nem attól leszel jó ember, hogy imádkozol. Ismerek olyan embert, akinek a nyakában lóg a kereszt, de alkoholizál és velejéig romlott.

Szóval ha kiegészítetted bővebben a mondanivalódat, akkor kapsz rá érdemleges választ.

2015. aug. 17. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!