Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ateistak! Ti miert neztek le,...

Ateistak! Ti miert neztek le, es utaltok minket, amikor mi, hivok udvariasak es kedvesek vagyunk veletek?

Figyelt kérdés
Nem egyszer olvasom ateistak kommentjeit ,mikor valaszolnak,es olyan taho,lenezo stilusban teszik ezt ,hogy nagyon bantonak erzem . Szerintem egy hivo sem akarja ratok eroltetni a hitet (itt nem szektasokrol beszelek ill. csak nevleges keresztenyekrol),mi csak a velemenyunket mondjuk el,de nem hulyezunk le senkit,es tiszteletben tartjuk a velemenyetek! Ti miert nem vagytok ilyenek? Miert nem tudtok lehulyezes es lenezes nelkul valaszolni es velemenyt alkotni?

2015. aug. 31. 19:09
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Kedves Clark és utolsó Kommentelő!

van forrásom, be is linkelem őket! íme:

https://www.youtube.com/watch?v=uzOknuZ1d5w

(ez az amiben a pápa spanyol nyelven, angol felirattal beszél arról, hogy Jézussal való személyes kapcsolat veszélyes)

https://www.youtube.com/watch?v=0IgdzyMNfjw

(ebben a videóban Ferenc pápa és a bíborsok Lucifer imádják nyilvánosan egy latin nyelvű énekben. Állítólag idén Húsvét óta ez történik minden vatikáni misén...)

https://www.youtube.com/watch?v=d7tB8dXUSFY

(ez a videó pedig arról beszél, hogy a Vatikán lesz az új világvallás központja, és ez a vallás valójában egy sátánimádó vallás lesz--> a keresztény-zsidó kultúrát akarják összemosni a buddhizmus, iszlám , hindu, sinto stb. vallásokkal. Ez egy rossz út, lévén, hogy semmi közös nincs a keresztény-zsidó és a keleti vallások közt. Ide persze nem értem az keleti keresztény felekezet , mert a nyugati keresztény-protestáns illetve zsidó vallás mutat közös vonást a keleti keresztény egyházakkal.)

https://www.youtube.com/watch?v=eY5ptzi7kh4

(ez pedig egy videó, ahol Ferenc pápa a Sátán kézjelét használja.)

A videók angol , spanyol és latin nyelvűek, (utóbbi kettő felirattal ellátva). Az angol nyelvűnél is be tudjátok kapcsolni a felirat fület lent ,a videók jobb alsó sarkában, az első ikonra klikkeljetek!

2015. szept. 1. 14:15
 22/33 anonim ***** válasza:

"(ez az amiben a pápa spanyol nyelven, angol felirattal beszél "

Te beszélsz spanyolul?

Mert a pápa spanyolul beszél - de felirat nélkül. Senki sem beszél "felirattal". Aztán az már más kérdés, hogy a beszédéhez illesztett angol nyelvű felirat mennyire hűen adja vissza a pápa szavait.

Mint ahogy gondolom a latint sem beszéled "anyanyelvi" szinten.

A sátáni jel ( a metál-villa) meg az amerikai jelnyelv egyik jele, jelentése: "i love you".

2015. szept. 1. 14:29
 23/33 A kérdező kommentje:

Kedves Bontonton!

Nyilván nem a pápa beszél felirattal, de mi lenne ,ha nem kötnél bele kb. minden szavamba? A videóra tettek feliratot , tehát félreérthetően fogalmaztam, de ettől függetlenül sztem érteted, mire írtam ezt.

Latinul értek, mert egyetemen kötelezően tanultam latint, és ebből kifolyólag a spanyolt is értem, bár nem beszélem. Úgy, hogy ezt buktad!

2015. szept. 1. 14:39
 24/33 anonim ***** válasza:

"Úgy, hogy ezt buktad!"

Nem buktam.

Kérdeztem valamit és te válaszoltál.

További szép napot!

2015. szept. 1. 14:43
 25/33 A kérdező kommentje:
A metál villa nem szeretet jele,hanem a sátánista egyházé! Erről Anton LeVay is ,aki ha jól tudom, a sátánista egyház alapítója, is nyilatkozott! Vagy ha nem ő, akkor Aliester Crowley beszélt egy tv- interjúban, és róla kép is látható a klipben.
2015. szept. 1. 14:44
 26/33 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Aki nem hisz Isten létezésében, sajnos hangot is ad a véleményének. Ezzel nincs is baj, hiszen jogukban áll ezt tenni. A gond valóban az, hogy milyen hangnemben teszik ezt. Talán azért olyan a stílusuk, mert az életükben felgyülemlett problémáikat másokon töltik ki. Kiadják magukból a feszültséget azzal, hogy gyalázkodnak, megmondják a tutit a másiknak.

Zsoltárok 10:4 A gonosz az ő haragos kevélységében senkit sem tudakoz; nincs Isten, ez minden gondolatja.

2015. szept. 1. 15:09
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy, hogy ezt buktad!"

Na csak megjelennek nálad a szokásos vallásos rosszindulatú támadások.

Még szerencse, hogy Te milyen csudálatos és kedves és keresztény vagy.

2015. szept. 1. 15:29
 28/33 Clark Kent.. ***** válasza:

@Kérdező

Ezek a videók pontosan olyan légbőlkapottak, és értelmetlenek mint az, amelyikben egy vodafone reklámról próbálják bizonyítani, hogy sátánista. Ott is összemossák az egészet a Bibliával. Egy értelmes ember csak mosolyog ezeken az összeesküvés-elméleteken, nem veszi őket komolyan. Szinte hihetetlen, hogy pár ilyen videót te fontosabbnak tartasz, mint az ókeresztény egyház irodalmát, ami egyértelműen tanúságot tesz a Katolikus Egyház mellett. Mert ugye a kereszténység alapjait nem a középkori vagy modern keresztények tették le, hanem azok, akik a Római Birodalom idején éltek, így mégiscsak ott van a mérték. Mellesleg, ha már személyeskedünk, akkor had mondjam már el Neked, hogy Ferenc pápa véleményem szerint egy tisztességes ember, de ha sikerül bebizonyítanod, hogy a Katolikus Egyházban vannak bűnös emberek, és voltak rossz pápái, mit bizonyítasz? Nézd csak meg az ókori Izraelt, hogy Jeremiás próféta idejében mit műveltek a vezető emberek. Ettől függetlenül Izrael akkor Isten népe volt. Az Újszövetség is azt tanítja, hogy a konkoly és a búza együtt nő az aratásig. Óriási teológiai hibát követsz el tehát, ha az egyházat az alapján akarod megítélni, hogy milyen a tagok lelkiállapota. Mellesleg ilyen értelmetlen videókkal, amiknek semmilyen valóságtartalmuk nincs.

Nekem úgy tűnik, hogy te egy rosszindulatú, anti-katolikus ember vagy, csak sajnos úgy látszik, nem vetted észre még...

2015. szept. 1. 20:09
 29/33 A kérdező kommentje:

Kedves Clark! Te biztosan vegig nezted a videokat ,amiket belinkeltem ? Mert sztem nem tetted,csak a leirast olvastad el roluk! Es a Jelenesek konyvet olvastad a Bibliaban,azt a fejezetet ami a Hamis Profetarol ir? Mert ha nem,kerlek olvasd el azokat es nezd meg a videokat ujra,mert erdekes osszefuggesekre fogsz rajonni! En szemely szerint a Janos Jeleneseiben leirtakkal vetettem ossze a videoban latottakat,hallottakat,es ez alapjan

szurtem le a velemenyem! A Biblia tovabbra is jo utmutato ebben,akarhogy is nezzuk!

2015. szept. 1. 21:09
 30/33 Clark Kent.. ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mint mondtam belenéztem a videókba, végignézni azért nem kellett, mert ugyanazt az anyagot láttam már egy másik összeesküvés-elmélet videóban, így tisztában vagyok avval, hogy a videó készítői és feltöltői mit akarnak bizonyítani. Akkor is butaságnak tartottam, és most is annak tartom.

A Jelenések könyvéről meg csak annyit, csodálkozom, hogy egyesek tényként hivatkoznak rá. Az a könyv csupa képekből áll, amiket értelmezni kell. Csak felhívom a figyelmed arra, hogy a Jelenéseknek alapvetően több értelmezési modelljét is ismerjük, tehát nem látom bizonyítottnak, hogy pont a te értelmezésedet kellene elfogadni. Én a könyv címzettjeiből és a történelmi háttérből kiindulva azt látom, hogy alapvetően a preterista modell az, amely hitelesen kapcsolható a Jelenésekhez. A pedig, hogy magadnak hogy értelmezed a Bibliát, a te dolgod.

2015. szept. 1. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!