Ha Isten férfi mert hogy Úr akkor a sátán Nő?
Isten a teljesség nem? Akkor miért kéne felszeletelni,vagy legalábbis kettőbevágni,amialatt értem,nemet tulalydonitani neki?
Amúgyis mit kezdene a nemével?
Talán szaporodásra használhatná?
És akkor hol a másik fele? Van egy másnemű Isten is?
....
Ha isten Úr, akkor sátán Asszony.
Ha a kutya fiú,a macska a lány??
Az én vallásom szerint Isten mindkét nemet magába foglalja. Mivel Istentől származik minden, a nemek is tőle származnak, ha nem lenne benne a női rész is, akkor csak hímek lennének a földön.
Hogy a gonoszság honnan van, az még nehezebb kérdés. De én úgy értelmezem, hogy az anyag, mégpedig az élő anyag, magában hordozza az önzést. Mert ami él, és nem elég önző ahhoz, hogy magának is szerezzen a táplálékból, az meghal. Tehát az önzés bizonyos fokig szükséges. Viszont az önzés elhatalmasodása vezet a világ szürnyűségeihez. .
Talán Isten kétnemű.
Úgyértem, mindkét nem jó tulajdonságaival rendelkezik, hiszen ő a "tökéletesség"...
Persze ez csak egy elmélet... x)
(B*szki, egy kötsög hermához imádkozol minden vasárnap a templomban?! :o Aztak*rva...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!