A hívőként volt olyan az életedben, amin nehezen tudtad magad túltenni még a menny ígéretével és Isten akarata ellenére is?
Figyelt kérdés
Ekkor megingott a hited?
Mennyire volt könnyebb elfogadnod egy hozzátartozód, barátod halálát úgy, hogy arra gondoltál évek múlva találkozhatsz vele újra?
Mennyire könnyű elfogadni úgy a negatív eseményeket, hogy Isten akarata volt és a te fejlődésed szolgálják a rossz dolgok átélése is?
2015. aug. 28. 16:59
11/11 anonim válasza:
Igen voltam en is ugy, hogy kerdeseket tettem fel magamnak ...hogy ha Isten létezik miért van ennyi...gonoszsag?...miért történnek jó emberekkel rossz dolgok? stb....mindaddig amig meg nem ertettem azt hogy nem Istentol szarmaznak ezek „az egész világ a gonosz hatalmában van” (1János 5:19).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!