Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem érdemes öngyilkosnak...

Miért nem érdemes öngyilkosnak lenni amikor a halál után nincsen semmi?

Figyelt kérdés

2015. aug. 24. 13:15
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

"Nem gondolom ,hogy egy előre megírt regény részesei lennénk" 27-es vagyok: én sem gondolom. Nem is ezt írtam, még egyszer olvasd át, a karma "ráfogása valami nem halandóra " - sem történt meg, csak te szeretted volna.

A karma a saját tevékenységünk - egy bizonyos életkor után tudatos tevékenységünk. A sors pedig nem saját tudatos tevékenységünk és nem csak a halál, hanem a létesülés, hová, mikor születsz és az élet folyamán is van, ami nem saját tevékenység okozata, pl. egy földrengés áldozatává válni. Ha görög drámákat olvasol jobban megértheted, nem tudom ezt itt bővebben.

2015. szept. 3. 08:53
 32/33 anonim válasza:
45%
Ne legyél öngyilkos! Az élet után igen is van folytatás! Ha megtérsz örökké boldog leszel, ha nem örök kárhozatra jutsz. Az öngyilkosság gyilkosság, a gyilkosság bűn, a bűn büntetése kárhozat. Kivéve ha a bűn elkövetése után bocsánatot kérsz Istentől. De ha megölöd magad akkor utána nem tudsz már bocsánatot kérni. Az örökké olyan bonyolult kifejezés amit emberi lény nem tud felfogni.
2015. szept. 6. 12:15
 33/33 anonim ***** válasza:

Mi az hogy nem tud bocsánatot kérni miután meghalt ha van folytatás???

Mi az ,hogy ha nem kérsz bocsánatot akkor kárhozat ha meg kérsz akkor meg van oldva??

Megölök valakit de bocsánatot kérek Istentől akkor nem jutok kárhozatra.. micsoda logika.

Nem minden bűn egyforma , minden bűnnek sajátos következménye van amit el kell viselned ha bocsánatot kérsz ha nem.

Teljes szívből meg kell bánni ami nem csak úgy csettintésre megy ,hogy én most megbánom. Az egy folyamat.

2015. szept. 10. 01:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!