Érdemes egyáltalán élnem?
basszus, 15 éves vagy, még semmit sem éltél..., hol van elcseszve az életed?
felvettek egy kevésbé jó iskolába, nagy cucc
ha az első évben keményen hajtasz, a 2. évet simán kezdheted egy jobban
de nyilván könnyebb megfutamodni a problémák elől, ahelyett, hogy szembenéznél velük és küzdenél...
Nagyon jó megoldás az ilyen tini szenvelgésre, ha olyan iskolába mész, amihez kollégiumba kell költöznöd.
Nem mennek az agyadra a szüleid, ameddig túl nem lépsz ezen az időszakon és önállóságra is nevel.
Nyaf nyaf.
Az élet nagy problémái.
Kérlek szépen, ne engedj a kísértésnek pár év múlva, hogy bölcsész képzésbe vesd magadat.
Akkor még van reményed. Komolyan.
Szia, én is antiszociális vagyok, két év úgy telt el eddig a suliban, hogy egyedül álldogálltam a folyósón, vagy játszodtam a telómon.Természetesen ez az év is így telik, nincsenek a suliban barátaim, minden órán egyedül ülök, és emellé még a többiek szivatásait is el kell viselnem.De az a tudat boldogabbá tesz, hogy minden nappal kevesebb és fele már el is telt, szóval nem tart már sokáig.
Ha gondolod írj rám, velem bármikor beszélhetsz.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!