Érdemes egyáltalán élnem?
Figyelt kérdés
Az utóbbi 5 hónapban elég zűrös volt az életem de mostanában már csak mint egy robot ugy végzem a munkámat,minden napom ugyamolyan.3 hónapja egyálalán nem is mosolyogtam és ha tehetném soha nem mennék emberek közé.Sajnos nem vettek fel egy jó suliba sem szóval ezért azt kell elviselnem apámtol,hogy egy utolsó k*r*a leszek,anyám meg folyton azt hajtogatja hogy egy kib*szott antiszoc vagyok,barátaim természetesen nincsenek.Röviden ha most megölném magam,semmi se változna.Szerintek érdemes élni ebben az elcseszett világban?2014. szept. 6. 23:45
11/11 anonim válasza:
Szia,
Neked sincsenek barátaim, inkább csak ismerősök, akikkel minden nap beszélgetek a semmiről. Ha szeretnél, írhatsz nekem is. Velem nem az a baj, hogy szívesebben egyedül vagyok, hanem az, hogy félek attól, hogy elárulnak vagy kinevetnek. Vagy az amit mondok megijeszti őket.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!