Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi, mennyire tanult...

Jehova tanúi, mennyire tanult emberek a világi életben (érettségi, egyetem)?

Figyelt kérdés
Szeretném,ha van sztoritok,akkor írhatnátok is ,mert én észre vettem pár dolgot..

2015. aug. 21. 00:07
1 2 3
 11/23 lilla64 ***** válasza:

Igen vannak.A mi gyülekezetünkbe volt egy mérnök,akit alkoholizmus miatt kidobtak a munkahelyéröl,egy orvosi aszisztens,aki megdézsmálta a gyogyszerkészlet most meg álltalános uttörö.Soroljam tovább?

Egy volt Tanu

2015. aug. 22. 18:40
 12/23 anonim ***** válasza:
Csak nem... a 23%-os Vankó? Mármint a gyógyszerdézsmáló?
2015. aug. 22. 18:52
 13/23 anonim ***** válasza:
nem Vankonak hivják akit én ismerek.Van olyan is?
2015. aug. 22. 21:29
 14/23 A kérdező kommentje:
Utólsó még sorolhatod tovább,,mert édekel,esetleg privátban is.
2015. aug. 22. 23:38
 15/23 anonim ***** válasza:

"Vizsgáljuk az Írásokat! – 2015 Augusztus 16., vasárnap

„Az értelmes ember bölcs útmutatásra tesz szert” (Péld 1:5 ).

Akik jól ismernek, körültekintően tudnak neked tanácsot adni. Tegyük fel, hogy szeretnéd abbahagyni az iskolát, hogy elkezdhesd az úttörőszolgálatot. Ám a fő indítékod igazából az, hogy ne kelljen annyit tanulnod. Azok, akik szeretnek, valószínűleg látják az indítékaidat. Segíthetnek megérteni, hogy az iskola megtaníthat arra, hogy legyél kitartó. Ez a tulajdonság pedig elengedhetetlen, ha többet szeretnél tenni Jehováért (Zsolt 141:5; Péld 6:6–10 )."

Forr.: [link]

2015. aug. 23. 13:24
 16/23 lilla64 ***** válasza:

István,ugy látom neked nagyon megy a félremagyarázás,itt nem ez volt a kérdés.

Kedves kérdező,tudod ez ugy van,hogyha a társadalom egy embert kitaszit magábol akkor azt a Tanuk a szeretet nevében befogadják.

2015. aug. 24. 15:09
 17/23 anonim ***** válasza:
a tanúknak Isten SZERVEZETÉHEZ kell irányítaniuk az embereket...
2015. aug. 24. 15:25
 18/23 lilla64 ***** válasza:

Bocsi,az utolso vagyok.Tehát a következőképp áll a dolog.A fiatalok közül néhányan eljutnak az érettségiig,viszont az értelmesebbek és főleg a bátrabbak,akik megpályázzák a továbbtanulást,azok 18 éves kor után kilépnek.A többi,pedig olyan akiket már emlitettem,én legalábbis csak ilyenekkel találkoztam.

Én már 2 éve kiléptem,de csak,most kezdtem irni erre az oldalra,annyira lelki terror alatt voltam,hogy egyszerüen féltem.

Egy volt tanu

2015. aug. 24. 15:35
 19/23 lilla64 ***** válasza:
most láttam még valaki irt elöttem,tehát a 16-os válasz az enyém
2015. aug. 24. 15:38
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem is ellenezzük a tanulást.

egyik haverom Debrecenben tanul a Mérnökin. Nincs a tanulással semmi baj addig amíg el nem csavarja a fejét és lenézzen másokat mondván:én ledoktoiztam te kis senki.

Na ugye érted?

2015. aug. 27. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!