Volt olyan időszak, mikor azt hittétek, hogy Jehova tanúi az igaz vallás? Hogy kezdődött és hogyan ért véget ez az időszak?
igen akiket már behálóztak és elakarják hagyni őket mert utólag ők is rájönnek arra a sok hazugságra amit tanítanak.
azoknak a lelkiismeretüket támadják meg.
hogy Isten ellen fordulsz?
pedig ép ők fordítsák az embereket Isten ellen.
aki Jézust meg kérdőjelezi az az atyával is azt teszi.
amennyi tiszteletet kap Jézus annyit kap az atya is.
mert a kettő egy,és egymást igazolja.
ha Jézustól elvennénk az Isteni mivoltját,az atyával is azt tennénk.
igen igaz hogy magadtól költöztél el,de miattuk.
mért kel nekik zaklatni a másikat? mi közük van más családi életébe?
6-os vagyok.
kedves volt Tanu!Szerintem az anyukad attol tart,hogy baratok nelkul marad.Igy voltam en is,mert a gyulekezeti baratok tobbe nem alltak szoba velem.Az egyik ven odaig ment,hogy nyilvanos eloadast tartott arrol,hogy az internet a satan muve es nekem megzavarta az eszemet.akkor mar a humoros oldalarol fogadtam a dolgot,szembenevettem es kimentem a terembol,nem is mentem soha tobbe.A csaladokat nem szabadna szetrugjak ha a Biblia szerint cselekednenek,de a venek sajnos visszaelnek a hatalmukkal,mindenhatonak kepzelik magukat.Remelem elolvassak es magukra ismernek.
#40-es.
Te vagy a 41%-os és a 74%-os válaszoló is?
Utolsonak.
Az én válaszaim,29,31,4o.
kérdező,a Biblia nem irja azt se,hogy lehet ünnepelni és azt se,hogy nem.mint itt az egyik válaszolo irta,egykor a Tanuk is ünnepelték a Karácsonyt.
6-os.Igazadvan, de mond el nekem,hogy hol lehet a véneket bepanaszolni?A körzetfelvigyázonál kellene,de az is egy gyékényen árul velük.Hol is tartunk akkor?Lehet menni egészen a Bételig,akkor se nekünk lesz igazunk.Lásd a gyerekmolesztálást.Majd Isten igazságot tesz,benne bizok,de a szervezetben nem.
hm a sátán műve, érdekes hogy pld ezt a szót is gyakran használják a Jht.
de mégis azt vallják hogy NINCS POKOL.
de ha nincs akkor hogy hogy van sátán?
pont hogy a Jht olyanok mint a farizeusok.
akik ujjra és ujjra megfeszítenék,csak mert igazságot merte kijelenteni.
HOGY Ő ISTEN FIA..............................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!